معاون درمان وزارت بهداشت گفت نگرانی اصلی ما بیشتر مربوط به افراد بدون علامت یا با علائم خفیف بیماری است که تقاضا داریم این افراد زودتر به مراکز ۱۶ ساعته درمانی مراجعه کنند تا به موقع شناسایی، ایزوله یا بستری شوند.
به گزارش وبدا، قاسم جانبابایی امروز یکشنبه چهارم آبانماه در حاشیه سفر به شهرستان سیرجان در جمع خبرنگاران گفت: با توجه به اینکه در چند روز اخیر روند ابتلای به کرونا در استان کرمان رو به افزایش بوده است لذا برای بررسی وضعیت استان به این منطقه سفر کردم.
وی با ابراز تاسف از روند افزایشی تعداد مبتلایان به کووید۱۹ در استان کرمان، عنوان کرد: در مردادماه امسال، پیک دوم شیوع ویروس کرونا را در استان کرمان تجربه کردیم که بیشتر مبتلایان مربوط به شهرهای کرمان و جیرفت بودند اما در چند روز اخیر علاوه بر کرمان، در شهرستان های سیرجان و رفسنجان نیز تعداد مبتلایان به کووید۱۹ رو به افزایش است.
معاون درمان وزارت بهداشت بیان کرد: میزان بیماران سرپایی مبتلا به کووید۱۹ در استان کرمان زیاد بوده و همچنین تعداد بیماران با حال عمومی بد نیز در این استان افزایش چشمگیری پیدا کرده است.
جان بابایی با بیان اینکه هنوز داروی مشخصی برای درمان این بیماری کشف نشده و در نتیجه تنها راه ممکن برای پیشگیری از ابتلا به این ویروس، مراعات مردم است تصریح کرد: توصیه اکید داریم که مردم به گونه ای رفتار کنند که دچار این بیماری نشوند و این امر نیز تنها با مراعات توصیههای بهداشتی امکانپذیر است.
وی اظهار کرد: در یک شهر حدود ۳۰۰ هزار نفری مانند سیرجان وجود ۱۲۰ بیمار کرونایی بستری شده آمار بسیار بالایی است و حتما تعداد زیادی بیمار بدون علامت یا با علامت حفیف نیز در این شهرستان وجود دارند و نگرانی اصلی ما مربوط به افراد بدون علامت یا با علائم خفیف بیماری است که تقاضا داریم این افراد به مراکز ۱۶ ساعته درمانی مراجعه کنند تا به موقع شناسایی، ایزوله یا بستری شوند.
معاون درمان وزارت بهداشت درباره افتتاح چند بخش بیمارستانی در شهرستان سیرجان عنوان کرد: کرونا به ما آموخت که دیگر باید مراسم افتتاحیهها و کلنگزنیها با حضور افراد زیاد را جمع کرد و اصل این بود که این بخش ها آماده بهرهبرداری شوند که خوشبختانه این بخش ها هم اکنون آماده هستند و از امروز بخش آی سی یو بزرگ با ۱۸ تخت که برای بیماران کرونایی اختصاص داده شده، فعالیت خودش را آغاز خواهد کرد ضمن آنکه بخش نوزادان و NICU بیمارستان عرضی سیرجان نیز با ۱۳ تخت آماده بهرهبرداری است.
حمیدرضا رشیدینژاد رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمان نیز در حاشیه این سفر در شهرستان سیرجان در جمع خبرنگاران گفت: ممکن است به صورت مقطعی با کمبود تخت های بیمارستانی مواجه شویم اما به لحاظ تخت باتوجه به ظرفیتسازیهای صورت گرفته میتوانیم جوابگوی بیماران مراجعه کننده به بیمارستان های استان باشیم اما اگر مردم پروتکلهای بهداشتی را رعایت نکنند و تعداد مبتلایان همچنان افزایش یابد با مشکل روبرو خواهیم شد.
وی خاطرنشان کرد: اگر تعداد بیماران ما از حد ظرفیتهای بیمارستانی استان بیشتر شود پیشبینی کردهایم که بتوانیم از نقاهتگاههای پیش بیمارستانی استفاده کنیم.