نتایج یک تحقیق نشان می دهد که تا ۱۵ درصد از مرگ و میرهای ناشی از کووید-۱۹ در جهان و ۱۸ درصد از فوتی ها در ایالات متحده با آلودگی هوا ارتباط دارد.
بیش از ۱۵ درصد از تمامی مرگ و میرهای ناشی از کروناویروس در جهان و ۱۸ درصد از فوتی های بیماری کووید-۱۹ در ایالات متحده می تواند از قرار گرفتن طولانی مدت در معرض آلودگی هوا ناشی شده باشد.
به گفته محققان این آمار حاکی از آن است که آلودگی هوا می تواند در مرگ حدود ۴۰ هزار نفر از بیش از ۲۲۰ هزار قربانی کروناویروس در ایالات متحده نقش داشته باشد.
محققان اظهار داشتند: درصورتیکه قرار گرفتن طولانی مدت در معرض آلودگی هوا و عفونت کروناویروس با هم همراه شود با اثر منفی دیگر بر سلامت به ویژه در مورد قلب و عروق خونی مواجه خواهیم بود که به آسیب پذیری بیشتر و مقاومت کمتری در برابر بیماری کووید-۱۹ منجر میشود.
محققان آلمانی اظهار داشتند: اگر فرد به بیماری قلبی مبتلا باشد، آلودگی هوا و عفونت کروناویروس دردسرساز خواهد شد که می تواند به حمله قلبی ، نارسایی قلبی و سکته منجر شود.
این یافته ها بر اساس تجزیه و تحلیل داده های مطالعات قبلی در ایالات متحده و چین با موضوع آلودگی هوا و همچنین مجموع موارد ابتلا و فوت ناشی از کووید-۱۹ تا پایان ماه ژوئن در جهان بوده است. همچنین این یافته ها در کنار تصاویر ماهواره ای از میزان جهانی قرار گرفتن در معرض ذرات معلق در هوا مورد بررسی قرار گرفته است.
ارزیابی اطلاعات موجود در هر کشور حاکی از آن است که به طور مثال آلودگی هوا در جمهوری چک به ۲۹ درصد از موارد مرگ و میر ناشی از کروناویروس کمک کرده است. این رقم در کشورهای مطالعه شده نظیر چین ۲۷، آلمان ۲۶، فرانسه ۱۸، سوئد ۱۶، ایتالیا ۱۵، انگلیس ۱۴، برزیل ۱۲، ایرلند ۸ درصد بوده است.
به گزارش خبرگزاری یونایتدپرس، به گفته محققان این درصدها بخشی از مرگ و میرهای ناشی از کووید-۱۹ هستند که در صورت کاهش میزان آلودگی هوا قابل پیشگیری است.