چند توصیه برای پیشگیری از غرق‌شدگی در رودخانه و کانال‌ها

alodoctoradmin2
امید جشان زاده با بیان این که مرگ چهار نفر از شهروندان خوزستانی به علت غرق شدگی در ۴۸ ساعت گذشته در استان خوزستان بسی جای تأمل و نگرانی دارد، اظهارکرد: هیات نجات غریق و غواصی استان به عنوان مجری طرح پیشگیری از غرق شدگی با بررسی چگونگی مراجعه عموم به آب های آزاد چند […]

امید جشان زاده با بیان این که مرگ چهار نفر از شهروندان خوزستانی به علت غرق شدگی در ۴۸ ساعت گذشته در استان خوزستان بسی جای تأمل و نگرانی دارد، اظهارکرد: هیات نجات غریق و غواصی استان به عنوان مجری طرح پیشگیری از غرق شدگی با بررسی چگونگی مراجعه عموم به آب های آزاد چند توصیه مهم و حیاتی  دارد؛ هوای گرم کم سابقه نباید باعث شود اجازه دهید جوانان و نوجوانان عزیز شما برای آب تنی به رودخانه ها و کانال ها مراجعه کنند. تاکید دوم بر این است که دقت کنید اختلاف دمای آب جاری از سدها با هوای محیط و دمای بدن از عوامل مهمی است که ممکن است فرد دچار گرفتگی عضله و عوارض قلبی شود.

او ادامه داد: همچنین ⁠کانال ها و حوضچه های کشاورزی اصلا مناسب آب تنی و شنا نیستند و اگر مقصد افراد رودخانه است حتما خانواده را در محیطی امن و بدور از جریان تند و حجم زیاد آب اسکان دهید (جاهایی مستقر شوید که بستر رودخانه پهن و شدت جریان پایین است). همچنین مراقب کودکان باشید زیرا کودکان در آب های کم عمق هم غرق می‌شوند. ⁠در این فصل آب سدها به یکباره باز می‌شوند و در بستر رودخانه هرگز نباید اسکان کنید. فقط در استخرهای شنا و محدوده هایی که منجیان حضور دارند شنا و  آب تنی صورت بگیرد.

رییس هیات نجات غریق و غواصی خوزستان گفت: ⁠نجات غریق یک امر تخصصی است و هرگز به امید کمک دوستان و همسالان، خود را در معرض جریان های خطرناک آبی قرار ندهید (هیچکس در رودخانه به شما نمی تواند کمک کند). همچنین در مواجهه با افراد مغروق از توپ، طناب یا چوب بلند و وسایل کمکی استفاده کنید و هرگز خودتان را به آب وارد نکنید و باید به توصیه‌های ناجیان غریق توجه داشته باشید.

آیا این مطلب برای شما مفید بود؟
مطالب پیشنهادی

نظر خود را وارد نمایید
لغو پاسخ