دکتر نجمه صیفی با بیان اینکه برای نوزاد تغذیه با شیر مادر موجب رشد و تکامل کافی دستگاه گوارش می شود، خاطر نشان کرد: علاوه براین تغذیه با شیر مادر باعث تقویت سیستم ایمنی نوزاد می شود و نوزاد را در برابر برخی عفونت ها محافظت می کند.
وی با بیان اینکه کودکانی که با شیر مادر تغذیه شده اند کمتر از سایرین در معرض خطر چاقی، آسم و دیابت تیپ یک هستند، تصریح کرد:
دستگاه گوارش نوزاد در هنگام تغذیه با شیر مادر به صورت سالم تکامل پیدا می کند از همین رو کودکانی که با شیر مادر تغذیه می شوند کمتر دچار عواض گوارشی می شوند.
عضو هیأت علمی گروه تغذیه دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه شیردهی برای مادر نیز مزایایی دارد، ابراز کرد: شیردهی برای مادر نیز ریسک ابتلا به سرطان ها را کاهش می دهد زیرا برخی از سرطانها از جمله سرطان پستان و تخمدان با شیردهی ارتباط دارند.
وی با بیان اینکه تغذیه با شیر مادر موجب کاهش وزن مادر ، پیشگیری از چاقی و حفظ سلامت متابولیک می شود، عنوان کرد: علاوه براین در برخی از مطالعات علمی بیان شده که شیردهی با عدم ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی در مادر مرتبط است.
دکتر صیفی با بیان اینکه شیردهی می تواند اثرات مثبت روی مادر باقی بگذارد، اظهار کرد: علاوه براین فرآیند شیر دهی موجب ارتباط بهتر بین مادر و نوزاد می شود.
عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه شیر دهی مادر، دسترس ترین و راحت ترین تغذیه نوزاد است، گفت: بار روانی مادر برای تغذیه نوزاد با شیردهی کاهش می یابد و نگرانی کمتری برای تغذیه کودک خود خواهد داشت.
وی بیان کرد: حداقل6 ماه تغذیه انحصاری با شیر مادر و بعد از آن تا دو سالگی به عنوان تغذیه مکمل نقش مهمی در حفظ سلامت مادر و کودک دارد.