علی عبدالرزاق نژاد گفت: از دیروز برخی اخبار در فضای مجازی درباره ورود زائران پاکستانی مبتلا به ویروس آبله میمونی منتشر شده که نادرست است و تنها سه نفر مشکوک به این بیماری شناسایی شدهاند که در ورودی مرز توسط همکاران ما کنترل شدند و اجازه ورود به کشور را نیافتند.
وی ادامه داد: از این سه نفر و برخی از همراهان آنها تستهای لازم گرفته و در آزمایشگاه مرجع سلامت آزمایشهای لازم انجام و سپس توسط متخصصان عفونی نیز مورد ارزیابی و بررسی قرار گرفت.
به گفته دبیر کمیته بهداشت و درمان اربعین سیستان و بلوچستان، پس از بررسیهای دقیق علمی و آزمایشگاهی خوشبختانه ابتلای این زوار به آبله میمونی مورد تایید قرار نگرفت و جای نگرانی وجود ندارد.
وی تاکید کرد: این اطمینان را به شهروندان هم استانی و مردم عزیز ایران اسلامی میدهیم که سربازان سفیدپوش و همیشه بیدار نظام سلامت در استان سیستان وبلوچستان همواره هوشیار و آماده هستند و در بحث سلامت عمومی جامعه هیچ مماشاتی نخواهند داشت.
عبدالرزاق نژاد با اشاره به اینکه سیستان و بلوچستان با کشور پاکستان همجوار است که علاوه بر طول سال در ایام اربعین پذیرای خیل عظیم زائرانی است که از طریق این استان به عمق کشور سفر کرده و عازم عتبات عالیات میشوند، تصریح کرد: با توجه به ورود تعداد قابل توجهی زائر و مسافر از این کشور که به لحاظ بهداشت و درمان دارای مخاطرات جدی است نقش نظام سلامت استان بسیار پررنگ است چرا که در صورت ورود حتی یک نفر با علائم ویروس و بیماریهای مسری میتواند خطرات جدی برای شهروندان کل کشور را به همراه داشته باشد.
وی بیان کرد: با وجود تمامی این حساسیتها خوشبختانه باید اعلام کرد که کادر درمان در سیستان و بلوچستان همواره یک گام جلوتر بوده و در تمامی ساعات بیدار و هوشیار، سنگر سلامت کشور را حفظ کرده و تحت هیچ شرایطی اجازه ورود افراد مشکوک به بیماریهای مسری به کشور را نخواهند داد.