واکسن ویروس پاپیلوم انسانی برای مبارزه با بیماری آنافیلاکسی

maryam01
تحقیقات جدید نشان می‌دهد زنان جوانی که نسبت به ویروس پاپیلوم انسانی واکسینه شده‌‌اند در نسبت به زنانی که در زمان مدرسه و برنامه‌های مربوطه واکسن زده بودند، میزان شیوع بیماری آنافیلاکسی در آنها بین پنج تا بیست و پنج درصد بیشتر است. همچنین محققان دریافتند که آمار کلی شیوع آنافیلاکسی با توجه به عوارض جدی طولانی آن بسیار کم است. آنافیلاکسی بیماری‌ مرتبط با واکسیناسیون است که به دلیل شروع ناگهانی یک رویداد نامطلوب و پیشروی سریع نشانه‌ها و علائم مربوط به آن در بیش از یک عضو بدن رخ می‌دهد. اگرچه میزان آنافیلاکسی به طور بارزی بیشتر از برنامه‌های واکسیناسیون قابل سنجش است، اما آمار کلی آن بسیار پایین بوده و بهتر است نظیر چنین برنامه‌هایی برای واکسیناسیون ادامه یابد. محققان دلایل زیادی را برای مسئله‌ی افزایش میزان آنافیلاکسی بعد از تزریق واکسن HPV مطرح می‌کنند

تحقیقات جدید نشان می‌دهد زنان جوانی که نسبت به ویروس پاپیلوم انسانی واکسینه شده‌‌اند در نسبت به زنانی که در زمان مدرسه و برنامه‌های مربوطه واکسن زده بودند، میزان شیوع بیماری آنافیلاکسی در آنها بین پنج تا بیست و پنج درصد بیشتر است. همچنین محققان دریافتند که آمار کلی شیوع آنافیلاکسی با توجه به عوارض جدی طولانی آن بسیار کم است.
آنافیلاکسی بیماری‌ مرتبط با واکسیناسیون است که به دلیل شروع ناگهانی یک رویداد نامطلوب و پیشروی سریع نشانه‌ها و علائم مربوط به آن در بیش از یک عضو بدن رخ می‌دهد. اگرچه میزان آنافیلاکسی به طور بارزی بیشتر از برنامه‌های واکسیناسیون قابل سنجش است، اما آمار کلی آن بسیار پایین بوده و بهتر است نظیر چنین برنامه‌هایی برای واکسیناسیون ادامه یابد. محققان دلایل زیادی را برای مسئله‌ی افزایش میزان آنافیلاکسی بعد از تزریق واکسن HPV مطرح می‌کنند از جمله:
– واکنش‌های احتمالی به خاطر آلرژی به ترکیبات واکسن
– افزایش مراقبت از رویدادهای نامطلوب
– میزان بالای آنافیلاکسی در زنان در میان‌سالی در مقایسه با مردان
محققان می‌گویند: مساله‌‌ی مهم این‌جاست که بتوان به کارمندان و افراد متخصص این تزریق‌ها، شناسایی و کنترل و نظارت بر موارد مشکوک به آنافیلاکسی و آمار مربوط به آن را به خوبی آموزش داد. اگرچه آنافیلاکسی یک رویداد نامطلوب نادر است، میزان وخامت آن باعث تلاش بیشتر برای تحقیقات در زمینه‌ی ایمن‌تر‌سازی واکسن آن و نیز کنترل و نظارت بیشتر بر واکنش‌ها نسبت به ایمن‌ساز‌های کلینیکی می‌شود.
(منبع: mayoclinic)

آنافیلاکسی چه علائمی دارد؟

آیا این مطلب برای شما مفید بود؟
مطالب پیشنهادی

نظر خود را وارد نمایید
لغو پاسخ