علل درد پاشنه پا حین پیاده روی و روش‌های درمان آن-قسمت سوم

مهرناز زاوه
شاید دوست داشته باشید برای سال نو وزن خود را به کمک برنامه‌‌های تمرینی کم کنید. این تصمیم بسیار عالی است اما افزایش زمان پیاده روی یا شدت آن می‌تواند بر پاشنه‌های شما فشار وارد کند.

در قسمت اول و دوم با برخی علل رایج درد پاشنه پا و روش‌های درمان آنها آشنا شدید. در اینجا موارد دیگری را بررسی می‌کنیم.
۴- شکستگی تنشی استخوان
شاید دوست داشته باشید برای سال نو وزن خود را به کمک برنامه‌‌های تمرینی کم کنید. این تصمیم بسیار عالی است اما افزایش زمان پیاده روی یا شدت آن می‌تواند بر پاشنه‌های شما فشار وارد کند. همین امر می‌تواند باعث ایجاد شکستگی‌های بسیار کوچک در استخوان‌هایتان شود. این شرایط، شکستگی تنشی استخوان نام دارد. در حالیکه شکستگی بر اثر فشار می‌تواند در هر استخوانی ایجاد شود، اما استخوان پا مثل استخوان پاشنه بیشتر از سایر بخش‌های بدن در معرض این خطر قرار دارد.
چگونه آن را درمان کنیم؟
اگر به شکستگی تنشی استخوان مشکوک هستید، حتما به یک پزشک متخصص مراجعه کنید. او می‌تواند بر اساس تست تصویربرداری یا علائم موجود، شرایط شما را تشخیص دهد. شکستگی تنشی استخوان معمولا با یک واکنش تنشی آغاز می‌‌شود. این واکنش تنشی نیز معمولا به صورت تورم و التهاب در استخوان نمایان می‌شود. اگر در همان مراحل اولیه به پزشک متخصص مراجعه کنید، درمان بسیار راحت‌تر خواهد بود. شاید استراحت کردن بهترین گزینه درمانی برای شکستگی تنشی استخوان باشد. گاهی هم ممکن است برای راه رفتن به یک عصا نیاز داشته باشید.
۵-آرتریت
این بیماری که باعث التهاب مفاصل می‌شود، ممکن است پایتان را هم درگیر کند. اگر کف پای شما صاف باشد بیشتر از سایر افراد در معرض ابتلا به این بیماری خواهید بود. زمانی که پا به صورت مداوم در حال حرکت است و مورد استفاده قرار می‌گیرد، می‌‌تواند باعث ایجاد برخورد مفاصل شده و در نهایت به التهاب مفاصل و آرتریت منجر ‌شود. اگرچه این بیماری معمولا استخوان‌های بخش میانی پا را درگیر می‌کند، اما احتمال تاثیر گذاشتن روی مفاصلی که استخوان‌های پاشنه را به هم متصل می‌‌کنند نیز وجود دارد. اگر قبلا مچ پایتان آسیب دیده است، ممکن است شرایطی به نام آرتریت پس از ضربه را در ناحیه پاشنه پای خود تجربه کنید.
چگونه آن را درمان کنیم؟
استراحت کردن و استفاده از داروهای ضدالتهاب می‌تواند درد این بیماری را کاهش دهد. عضلات قوی پا نیز به پشتیبانی و حمایت مفاصل کمک می‌کنند و از تاثیر این بیماری روی مفاصل می‌کاهند. اگر درد کاهش پیدا نکرد، باید به یک پزشک متخصص مراجعه کنید.
منبع: prevention

درمان خانگی برای تورم پا با خردل

آیا این مطلب برای شما مفید بود؟
مطالب پیشنهادی

نظر خود را وارد نمایید
لغو پاسخ