زیاده روی در مصرف میوه چه عواقبی دارد؟

a.mahammadi
یک متخصص تغذیه گفت: مصرف افراطی میوه در افراد سبب افزایش قند خون و اضافه وزن می‌شود.

سید مرتضی صفوی متخصص تغذیه درباره قند میوه‌ها گفت: قند میوه‌ها که همان فروکتوز است، مضرات کمتری نسبت به قندهای ساده همانند گلوکز دارد که علت دیرجذب بودن آن است که نیازهای بدن را آرام آرام تامین کرده و به یکباره قندخون را افزایش نمی‌دهد.

وی بیان کرد: در هنگام‌ مصرف میوه، گوشت میوه(سلف میوه) هم مصرف می‌شود که فیبر بالایی داشته و برای مشکلات گوارشی مانند یبوست بسیار مفید است.
صفوی اظهار داشت: افراد دیابتی باید میوه‌هایی مانند طالبی، خربزه، انگور، موز رسیده، انبه را که بسیار شیرین هستند و قند بالایی دارند، با احتیاط مصرف کنند و میوه‌هایی مانند خیار، پرتقال، نارنگی و انواع سیب‌ها که قند پایین‌تری دارند را استفاده کنند.

این متخصص تغذیه درباره تاثیر قند میوه بر افزایش وزن گفت: قند میوه هم ممکن است سبب افزایش وزن در افراد شود و افرادی که اضافه وزن دارند، نباید در در مصرف میوه افراط کنند.

وی افزود: میزان سهم یا واحدمصرف میوه در هر فرد، به طور میانگین ۳ واحد میوه است که به اندازه یک سیب بزرگ یا پرتقال درشت یا یک لیوان آب هندوانه برای هر فرد است که مصرف بیش از این مقدار علاوه بر افزایش قند، سبب افزایش وزن نیز می‌شود.
آیا مصرف بیش از حد میوه خطراتی دارد؟+ نشانه ها

آیا این مطلب برای شما مفید بود؟
مطالب پیشنهادی

نظر خود را وارد نمایید
لغو پاسخ