پایتخت صنعتی روسیه در معرض ایدز؟!

jalalvand
یک مقام بهداشتی شهر یکاترینبورگ مرکز استان سوردلوفسک مشهور به پایتخت صنعتی روسیه خطر فراگیر شدن ویروس ایدز را در این شهر اعلام کرد.

خانم تاتیانا ساوینیوا معاون اداره بهداشت شهر یکاترینبورگ در منطقه ولگا اعلام کرد که براساس آمارهای در دسترس دو درصد جمعیت 1،4 میلیون نفری این شهر به ویروس ایدز آلوده هستند.
روزنامه نوویه ایزوستیا روز چهارشنبه به نقل از سخنان این مقام افزوده است: 26 هزار و 693 بیمار آلوده به ویروس ایدز در یکاترینبورگ شناسایی و اطلاعات آنان ثبت شده است.
روزنامه روسی ارزیابی کرده است: میانگین کشوری این بیماری در روسیه شش دهم درصد جمعیت می باشد که با توجه به شمار اعلام شده مبتلایان به ایدز در یکاترینبورگ، باید پذیرفت این شهر از مدت ها پیش به سطح هشدار بالا برای خطر ایدز رسیده است.
یکاترینبورگ چهارمین شهر بزرگ روسیه که در فاصله 1800 کیلومتری شرق مسکو قرار دارد، همراه چلیابینسک در منطقه اورال روسیه به عنوان پایتخت صنعتی این کشور شناخته می شود.
وزیر بهداشت روسیه نیز خرداد ماه سال جاری با اعلام اینکه فقط در سال 2015 یکصد هزار بیمار جدید مبتلا به ایدز در این کشور ثبت شده اند، زنگ خطر گسترش این ویروس را نواخته بود.
ورونیکا اسکوروتسوا وزیر بهداشت روسیه گفته است که شمار افراد دچار این ویروس هر سال افزایش می یابد.
وی با اعلام افزایش ثبت اطلاعات 100 هزار بیمار جدید در سال گذشته میلادی گفت که 12 هزار و 500 نفر از بیماران دچار ایدز جان باخته اند.
بنا به اعلام شبکه دوم تلویزیون دولتی روسیه، زنان بیش از گذشته به عنوان قربانی در معرض ابتلا به ایدز قرار گرفته اند که ادامه این روند نگران کننده است.
ایدز که ژوئن سال 1981 در مرکز پیشگیری و کنترل بیماری ایالات متحده آمریکا شناخته شد و سپس به همه‌گیر جهانی شهرت یافت، در زمان حاضر نیز شیوع بسیار وسیع و گسترده ای دارد بگونه ای که گفته می شود هر هشت ثانیه جان یک نفر را در جهان می گیرد.
روابط جنسی خارج از زناشویی، تزریق مواد مخدر با سوزن آلوده و چند بار مصرف شده، انتقال خون ناسالم، از مادر به فرزند در مراحل بارداری، زایمان و شیردهی از اصلی ترین دلایل ابتلا به ویروس ایدز شناخته می شود.
از سوی دیگر هجوم روز افزون فرهنگ غربی با پیامد روابط نامعمول دختران و پسران، می تواند در گسترش ایدز خطر ساز باشد.
AIDS نوعی بیماری در دستگاه ایمنی توسط ویروس نقص ایمنی (HIV) با سه مرحله اصلی است که عفونت نخستین بروز آن می باشد و فرد ممکن است مدت کوتاهی شبه آنفلوآنزا را تجربه کند و به همین دلیل معمولاً تا یک دوره طولانی بدون هیچ نشانی ادامه دارد و به این مرحله دوره نهفتگی می گویند.
براساس یافته ها با پیشرفت بیماری، ویروس در مرحله دوم بیشتر با دستگاه ایمنی بدن درگیر و سبب می‌شود، عوارضی مانند عفونت هجومی و تومور شکل گیرد که معمولاً در افراد با دستگاه ایمنی قوی زیاد تاثیر گذار نیست و سپس زمانی که بیماری وارد مرحله سوم یا ایدز شود، شمار سلول‌های ایمن ساز بدن به حد ناکارآمدی می رسد و هر بیماری حتی ساده می تواند سبب مرگ بیمار شود.
لینک مرتبط: افزایش افراد مبتلا به ایدز در کشور! 31هزار نفر HIV+

همایش « کودکان، هنر، اچ آی وی/ ایدز » برگزار می شوداولین فرد مبتلا به ایدز درمان شد!

آیا این مطلب برای شما مفید بود؟
مطالب پیشنهادی

نظر خود را وارد نمایید
لغو پاسخ