خطرات استفاده از داروی اعصاب برای کودک

faateme1366
عضو انجمن علمی طب سنتی ایران گفت: در طب پزشکی معمولاً وقتی عامل بیماری را پیدا نمی‌کنند، آن را به اعصاب ربط می‌دهند اما توصیه ما این است که کودکان را با قرص اعصاب درمان نکنند زیرا قرص اعصاب می‌تواند مشکل ضعف هضم ایجاد کند.

نعمت‌ الله مسعودی عضو انجمن علمی طب سنتی ایران گفت: ضعف هضم، سوء هضم و بطلان هضم، بیماری‌های معده هستند که منشأ آنها در معده یا در سایر اعضای بدن است.

وی در پاسخ به سؤال یکی از مخاطبان مبنی بر اینکه «فرزندم چندین سال است دل‌درد می‌شود بدون اینکه مشکل درونی داشته باشد و دکتر قرص‌های اعصاب به او داده ولی هیچگونه بهبودی حاصل نشده است؛ به نظر شما چه اقدامی انجام دهم؟»، گفت: در طب پزشکی معمولاً وقتی عامل بیماری را پیدا نمی‌کنند، آن را به اعصاب ربط می‌دهند اما توصیه ما این است که کودکان را با قرص اعصاب درمان نکنند زیرا قرص اعصاب می‌تواند مشکل ضعف هضم ایجاد کند.

مسعودی گفت: توصیه این است که برای رفع مشکل اعصاب کودکان راهکار عملی دهند و مشکل را با غذا، رفتار و سبک زندگی اصلاح کنند.

عضو انجمن علمی طب سنتی ایران گفت: کودکی که ساعت یک یا دو شب می‌خوابد همیشه ناراحتی اعصاب خواهد داشت زیرا مغز، استراحت نمی‌کند. در اطفال و کودکان باید سبک زندگی اصلاح شود و در قدم بعدی از راهکارهای دارویی استفاده شود.

وی اضافه کرد: فردی که احساس می‌کند مشکلات بدنی خود از سوء مزاج گرم یا سرد است، می‌تواند از خوراکی‌های گیاهی استفاده کند مثلاً کسی که دهان خشکی دارد یا از تلخی دهان رنج می‌برد و یا آروغ‌های بدبویی دارد همچنین تشنگی زیاد و اشتهای کمی دارد این فرد دارای مزاج گرم است و می‌تواند برای رفع این مشکلات از خوراکی‌هایی که حرارت را کم می‌کند مانند شربت خانگی آبلیمو،‌ رب انار، رب به‌ یا سیب کمک بگیرد.

مسعودی ادامه داد: کسانی که معده سردی دارند (اشتهای زیاد، نفخ‌ زیاد، سیری‌ناپذیری) اینها می‌توانند از روغن مصطکین یا مربای زنجبیل، زنیان (بذر گیاه و تقویت‌کننده هضم) است، استفاده کنند؛ البته باید دانست سوء مزاج‌های گرم و سرد چندین نوع است که در معاینات مشخص می‌شود.

آیا این مطلب برای شما مفید بود؟
مطالب پیشنهادی

نظر خود را وارد نمایید
لغو پاسخ