فراموشی یکی از مشکلات عمده در جوانان است. اما دلیل آن چیست؟ فراموشی یک نوع بیماری است؟ چگونه میتوان از شر فراموشی رها شد؟ در این مطلب به نقل از وارونه ۱۰ دلیل فراموشی در جوانان را برای شما بیان میکنیم. عادات غذا خوردن ناسالم، اختلالات خواب، کمبود ویتامین و افسردگی … و تمام این عوامل که موجب فراموشی که اغلب میگردد که در سنین جوانی دیده میشود، فراموشی نیز میتواند به عنوان نشانهای از بیماریهای جدی رخ دهد. واقعیت این است که تلفن همراه و کامپیوترها سن ابتلا به فراموشی را تا حدود زیادی کاهش داده است.
تصویر سازی اثر Sasha Berg
دانش و مهارت برای حافظه قوی باید تجدید شود.
فراموشی را میتوان به عنوان مشکل در یادآوری اطلاعات و تجارب ذخیره شده در حافظه تعریف کرد. در مغز حدود پنجاه میلیارد سلول وجود دارد و این سلولها همواره در ارتباط با یکدیگر هستند. با افزایش سن، تعداد سلولها در مغز کاهش مییابد؛ و این عملکرد باعث ضعیف شدن حافظه و مغز میگردد. در حالی که آموزش مطالب جدید و دانش و فراگیری آنها باعث تقویت حافظه میگردد. در غیر این صورت، اطلاعات استفاده نشده در حافظه با مرور زمان حذف خواهند شد.
کنترل استفاده از گوشی هوشمند و رایانه
تا زمانی که فراموشی فعالیتهای زندگی روزمره، عملکرد و نظم اجتماعی را مختل نکند، مشکلی ایجاد نمیکند. با این حال، زمانی که در یکی از این عملکردها اختلالها رخ میدهد، مشکلات شروع میشود و نیازهای درمانی بوجود میآیند. اگر چه فراموشی اغلب به عنوان یک مشکل پیری دیده میشود، اما در سنین جوانتر نیز معمول است. بزرگترین دلیل این امر این است که جوانان زمان زیادی را صرف تلفن هوشمند و رایانه میکنند.
اگر مسائل ساده را فراموش میکنید، دلیل آن را بررسی کنید.
فراموشی بعضی مواقع به طور نا مرتب شروع میشود و ممکن است در سالهای اولیه بیماران و بستگان آن را نادیده بگیرند. فراموش کردن مسائل ساده، منجر به تضعیف بعد از عملکرد شناختی فرد و تأثیر در فعالیتهای زندگی روزانه خواهد شد. همچنین باعث تضعیف عملکرد فرد میگردد که در این صورت فرد باید به پزشک مراجعه کند. اما تشخیص سریع فراموشی میتواند تا حد زیادی از افزایش آن جلوگیری کند.
آلزایمر بیماری جوانان نیست.
فراموشی در دوران جوانی میتواند سبب آلزایمر در دوران پیری گردد. اما این امر بدان معنا نیست که تمام جوانان دچار فراموشی در سنین بالاتر دچار آلزایمر میگردند.
۱– استفاده بیش از حد از تلفنهای هوشمند و رایانه
۲– استرس و افسردگی
۳– اطلاعات اضافی در حافظه
۴– مشکلات خواب
۵– کمبود ویتامین B۱۲، d۳، و فولیک اسید
۶– مشکلات تیروئید
۷– ضربههای مغزی
۸– زندگی نامتعادل
۹– مصرف مواد غذایی ناسالم و عادات بد
۱۰– مطالعه نکردن
منبع: فردا
آلزایمریها چی بخورند چی نخورند؟