مرگ حتمی در کمین مصرف کنندگان قرص های لاغری

sahar.d
قرص های لاغری که این روزها مصرف آن ها بسیار رایج شده است عوارض بسیار خطرناکی برای سلامت بدن دارند.

امروز به دلیل تب تند لاغری در میان مردم، مصرف انواعمواد گیاهی لاغری یا دارویی که به اسم لاغری عرضه می شود بسیار فراگیر شده است. از شبکه های تلوزیونی و ماهواره ای گرفته تا سایت های اینترنتی همه انواع محصولات لاغری را معرفی می کنند اما کسی نمی داند که آیا این محصولات تایید پزشکی دارند یا خیر؟ مصرف آن ها برای سلامت مضر نیست؟ برخی از مردم بدون توجه به این موضوع، تنها به فکر کاهش وزن هستند و گاهی در دام این داروهای تقلبی و مضر می افتند و زمانی متوجه این موضوع می شوند که آسیب جدی به سلامتشان وارد شده است. در ادامه این مطلب قصد داریمعواض قرص های لاغری را به شما بگوییم تا برای همیشه از مصرف آن ها دست بکشید.

عوارض خطرناک قرذص های لاغری چیست؟

پژوهش‌ها نشان داده است هیچ داروی شیمیایی یا حتی با ترکیب گیاهی معجزه آسایی برای لاغری وجود ندارد و افراد باید با مراجعه به پزشک و شناسایی علت دقیق مشکل خود با دگرگون کردن رژیم غذایی و افزایش میزان فعالیت بدنی به تناسب اندام دلخواه خود دست یابند.

کارشناسان به طور کلی استفاده از داروهای لاغری برای کاهش وزن را توصیه نمی‌کنند و هشدار می‌دهند که عارضه‌های جانبی مصرف این گونه داروها دربرخی موارد غیرقابل جبران است.

ازجمله عارضه‌های جانبی داروهای چربی سوز می‌توان مواردی، چون استفراغ (گاهی اوقات با تخلیه)، درد شکم، اجابت مزاج فوری و نیاز به رفتن به دستشویی به میزان زیاد، دگرگون شدن نوع خروجی مدفوع، اسهال، احساس درد در روده ها، سردرد، اختلال در چرخه قاعدگی، قند خون پایین (در بیماران مبتلا به دیابت نوع ۲)، خستگی و آسیب دندان و لثه‌ها را می‌توان نام برد.

از دیگر عارضه‌های جانبی مصرف این دسته داروها می‌توان ایجاد سنگ در کیسه صفرا، خونریزی از حلق و گلو، دگرگون شدن آنزیم‌های کبدی، بیش فعالی، احساس لرز، بدخوابی و بی خوابی، نوسان‌های خلقی، خشک شدن دهان، تپش قلب، ناتوانی در تمرکز برروی مطالب و بروز واکنش‌های آلرژیک شدید را نام برد.

برخی شرکت‌های تولید کننده داروهای چربی سوز نیز با شعار استفاده از ترکیب‌های گیاهی بی ضرر خود را دربازارهای جهانی معرفی کرده اند.

درترکیب این داروها موادی، چون جلبک دریایی، تمکش، کاکتوس و مواردی ازاین دست وجود دارد که به گفته کارشناسان نیازبه مطالعه‌های بالینی گسترده برای بررسی اثر مصرف آن‌ها بربدن انسان است.

عده زیادی از افراد پس از مصرف این گونه داروهای به ظاهر گیاهی و بی خطر دچارمشکل هایی، چون اسهال، معده درد، سردرد، افزایش ضربان قلب و فشارخون می‌شوند.

مصرف خودسرانه قرص‌های چربی سوز غیراستاندارد خطراتی چون حمله قلبی، آسیب کبدی، تب، نارسایی کلیوی، تهوع و مرگ به دلیل از کارافتادن برخی از اندام‌های حیاتی بدن شده اند.

کارشناسان توصیه می‌کنند افراد درصورتی که حتماً تمایل به استفاده از داروهای چربی سوز دارند، این گونه داروها را از مراکزمجاز با نظارت پزشک و برای بازه زمانی کم مورد استفاده قرار دهند.

این داروها بیشتر حاوی آمفتامین هستند که دراثرمصرف طولانی مدت می‌تواند سبب اعتیاد درافراد شود، قرص‌های چربی سوز دارای ترکیب‌های مسدود کننده چربی هستند که سبب کاهش جذب مواد مغذی به وسیله بدن و بروزناراحتی معده می‌شود. وجود کافئین درترکیب این خوراکی‌ها می‌تواند سبب از دست دادن آب بدن، احساس تشنگی و آسیب به اندام‌های حیاتی شود.

البته مصرف این داروها به تنهایی معجزه نمی‌کند و نیازمند اراده فرد برای دگرگون کردن رژیم غذایی و انجام ورزش روزانه است.
مصرف این گونه داروها به افراد دچاربیماری‌های زمینه‌ای، افراد دارای سیستم ایمنی ضعیف، مبتلایان به آسم و آلرژی و افرادی که به کافئین حساسیت دارند توصیه نمی‌شود.

افرادی که به سرعت می‌خواهند وزن خود را کاهش دهند ازجمله بانوان جوان، مردان و زنان دچار اضافه وزن یا افرادی که می‌خواهند به وزن خاصی برسند ازجمله طرفداران این گونه داروهای مضر و غیراستاندارد هستند.

عوارض مصرف این نوع داروها اثرهای کوتاه مدت و بلند مدت دارد و می‌تواند سبب بیماری‌های سخت درمان و یک عمر حسرت و پشیمیانی درافراد شود.

این مارک قرص لاغری کشنده است! +مدرک

آیا این مطلب برای شما مفید بود؟
مطالب پیشنهادی

نظر خود را وارد نمایید
لغو پاسخ