سرما خوردگی تابستانه!

حمیدرضا محمدیان
با آلرژی تابستان بیشتر آشنا شوید

عطسه می‌کنید، چشمانتان می‌سوزد و اشک می‌ریزد، صدایتان گرفته وگلویتان می‌سوزد،فکر می‌کنید سرماخورده اید اما ممکن هم هست که این علائم نشانه‌ای‌ از آلرژی باشد.

متخصصان می‌گویند بر خلاف آنچه اغلب مردم فکر می‌کنند آلرژی فصلی فقط مخصوص بهار و پاییز نیست. متخصصان آسم و آلرژی می‌گویند بعضی آلرژیها در تابستان هم شایع اند و در عده ای ممکن است در تمام فصول سال ادامه پیدا کنند. گرده گیاهان و هاگ‌های قارچها شایع ترین عوامل ایجاد آلرژی در فصل تابستان به شمار می‌روند و البته قارچ‌ها بیشتر از گرده مشکل ساز هستند.زیرا هاگ‌ها همه جا هستند ولی گرده‌ها در فصل گرده افشانی بیشتر شایع می‌شوند.

متخصصان می‌گویند حتی بزرگسالانی که تا به حال سابقه آلرژی نداشته اند ممکن است به آلرژی‌های تابستانی مبتلا شوند. در چنین مواردی احتمال اینکه آلرژی با سرما خوردگی اشتباه شود، زیاد است. به همین علت انجمن آسم و آلرژی برای افتراق این دو نکاتی را مطرح کرده تا بتوانید آنها را از هم تشخیص دهید

 

اگر علائم بیماری از 2 هفته بیشتر طول بکشد احتمال اینکه ناشی از آلرژی باشد بیشتر است.

اگر علائم به تدریج بیشتر و بدتر بشود احتمال ابتلای شما به سرماخوردگی بیشتر است.

اگر علائم شما با خارش چشم، گلو و بینی همراه باشد اغلب نشانه ابتلای شما به آلرژی است

اگرسابقه آسم دارید، احتمال اینکه مشکل شما ناشی از آلرژی باشد بیشتر است. متخصصان می‌گویند 75 تا 80 درصد افراد مبتلا به آسم دچار آلرژی هم می‌شوند

… و باقی ماجرا!

اگر چه سرما خوردگی و آلرژی تابستانی ممکن است زیاد جدی به نظر نیاید اما می‌تواند زمینه ابتلا به مشکلات جدی تر مانند سینوزیت و عفونتهای دستگاه تنفسی را فراهم کند. بنابر این اگر علائم بیماری طول کشید بهتر است آن را جدی بگیرید و به پزشک مراجعه کنید. اگر چه درمان قطعی برای آلرژی‌های فصلی وجود ندارد اما پیشگیری از آن با دوری از عوامل محرک و دریافت داروهای مخصوص می‌تواند به تسکین علائم شما کمک کند.

برای داشتن تابستانی آرام و بدون آلرژی نیاز است تا راهکارهای مناسب را سرلوحه خود در این فصل کنید. آلرژی های تابستانه می توانند بیماری های خاص را به دنبال خود داشته باشند.

به گزارش گروه خواندنی های مشرق، تابستان فصل گرما، عرق ریختن و آلرژی های سنگین است. در کنار خوشحالی های کودکان برای فرارسیدن این فصل باید مراقب مریض نشدن آن ها نیز باشیم چراکه در این فصل هر محرکی می تواند فراتر از حد خود عمل کرده و باعث بیماری های سختی شود. به هر حال از آنجایی که می توان از مشکلات پیشگیری کرد بهتر است راهکاری های مقابله با آلرژی را بلد باشید.

 

** ابتدا از خوراکی های این فصل آغاز می کنیم که تقریبا 80 درصد از آن ها حساسیت زا هستند. از خوردن بیش از حد میوه هایی مانند خربزه، هندوانه، هلو و شلیل به میزان زیاد خودداری کنید. این میوه ها بیشترین امار را در میان حساسیت ها دارند.

 

** از آنجایی که در این فصل بیشتر عرق می کنید و همچنین ممکن است زمان بیشتری را در خیابان باشید باید روزانه استحمام کنید. گرد و غبارهای آلرژی زا در این فصل در هوا وجود دارند و به راحتی روی بدن شما می نشینند.

 

** کاور و روکش های بالش و پتوی خود را به صورت هفتگی بشورید. در ضمن بهتر است از روکش های نخی که خواص ضد آلرژی دارند استفاده کنید. برای شست شو در نظر داشته باشید که استفاده از اب گرم کمک بزرگی در از بین بردن گردهای آلرژی زا می کند.

 

** خانم های خانه در هنگام جارو کشیدن خانه باید دقت داشته باشند که بیشتر گردها در هوا پخش نشود. برای جلوگیری از این کار باید از کیسه های مخصوص برای جاروبرقی استفاده کرد. کیسه های دولایه به هیچ عنوان اجازه خروج گردها را نمی دهند.

 

** کولر یکی از وسیله های الرژی در فصل تابستان است. در ایران بیشتر خانه ها ازکولر آبی استفاده می کنند به همین علت گرد و غبار به راحتی وارد خانه شده و در همه نقاط آن پخش می شوند. در این فصل افرادی که استعداد آلرژی دارند نباید به مدت طولانی در مقابل کولر قرار بگیرند.

 

** راهی دیگر برای از بین بردن مشکل کولر تمیز کردن دریچه آن به طور هفتگی است. برای تمیز کردن کانال کولر حوله های خیس در مقابل دریچه ها قرار دهید و سپس کولر را روشن کنید. با زدن روی دور تند تمامی گرد و غبارها از کنال خارج می شود.

 

آیا این مطلب برای شما مفید بود؟
مطالب پیشنهادی

نظر خود را وارد نمایید
لغو پاسخ