مرکز تخصصی دندانپزشکی دکتر محمدی، جراح دندانپزشک:
برای کسی که اولین بار برای عصب کشی دندان اومده بود، این خوشایندترین کار بود. شنیده بودم عصب کشی خیلی وحشتناک است و اصلا فکرشم نمیکردم اصلا اصلا اصلا درد نداشته باشد… (خانم کاف – از مراجعین دندانپزشکی برای عصب کشی)
متن بالا را یکی از مراجعان دندانپزشکی برای درمان کانال ریشه (عصب کشی) نوشته است. این دفتر با هدف جمع آوری تجربیات بیماران از درمان (عصب کشی) در اختیار مراجعانم قرار میگیرد.
(درمان ریشه جز درمانهایی که دندانسازان تجربی میتوانند ارائه کنند نیست). بخشی از این بدنامی هم به تجربیات ناگوار برخی از بیماران برمی گردد. (نود و نه بیمار راضی تاثیر چندانی در خوشنامی یک درمان یا دندانپزشک ندارند، اما یک بیمار ناراضی کل اعتبار یک درمان یا دندانپزشک را زیر سوال میبرد!).
درمان کانال ریشه (عصب کشی)، با بیحسی موضعی انجام میشود. هدف از بیحسی در درمانهای دندانپزشکی این است که شما درد و ناراحتی حین درمان را احساس نکنید. تزریق بیحسی موضعی ممکن است کمی ناراحت کننده باشد ولی با توجه به نوع سوزن تزریق، نوع ماده و محل تزریق، با تزریقهای داخل عضلانی (مثل تزریق پنی سیلین) تجربه متفاوتی است و برای بیشتر بیماران به آن اندازه ناخوشایند نیست. اگر این مرحله موفقیت آمیز باشد، دیگر ابزارهای عجیب و غریب، مراحل طولانی و غیره هیچ یک برایتان دردناک نخواهد بود.
بعد از اینکه بیحسی اثر کرد، معمولا حین درمان شما دردی احساس نمیکنید. مورادی پیش میآید که بیحسی کامل نیست و شما حین درمان درد احساس میکنید، این موارد در فک پایین شیوع بیشتری دارد. در این موارد، دندانپزشک وقتی مطلع شود با تکرار بیحسی یا تغییر نوع تزریق، بیدردی را برای شما ایجاد میکند.
به ندرت با تمام این تمهیدات حین کار ممکن است شما احساس ناراحتی را کماکان داشته باشید. عبور از این مرحله در گرو همکاری نزدیک شما و دندانپزشک است. اگر شما این باور را داشته باشید که دندانپزشکتان تمام تلاشش را برای ارائه درمانی بدون درد و ناراحتی برای شما به خرج میدهد، ممکن است بتوانید با دندانپزشکتان برای عبور از این مرحله (که شیوع آن زیاد نیست) همکاری کنید.
هر قدر شما مضطرب و عصبی باشید، بیحس شدن دندان شما ممکن است با احتمال بیشتری با مشکل روبرو شود. درد فرآیندی است که جنبه ادراکی و ذهنی هم دارد. تلقی شما از درمان، تصورات شما و حالات روحی شما میتواند بر میزان دردی که احساس میکنید تاثیر بگذارد.
اگر خیلی خسته باشید، کمبود خواب داشته باشید یا از نظر روانی آماده نباشید، ممکن است که همکاری کمتری با دندانپزشکتان نشان دهید. معمولا برای کسانی که نگران درد حین کار بوده و استرس بالایی دارند، ممکن است توسط دندانپزشکشان، داروهایی برای مصرف یک روز قبل از درمان و یا روز درمان تجویز شود. آرام بخشها و داروهای ضد التهاب و ضد درد بنا به تشخیص ذندانپزشکتان، ممکن است در این مواقع برای شما نسخه شود.
پیشنهاد میشود، بازه زمانی قبل و بعد از کار دندانپزشکی را خالی بگذارید تا بیجهت استرس بیشتری به خود تحمیل نکنید. سوالات خود را در مورد عصب کشی از دندانپزشک خود بپرسید. بسیاری از تصورات اشتباه شما که عامل نگرانیهای شماست، قبل از درمان توسط دندانپزشک ممکن است اصلاح شود و شما با خیال راحت تری در نوبتتان روی یونیت دندانپزشکی حاضر شوید. همچنین با بالابردن آگاهی خود در مورد درمان کانال ریشه که خوشبختانه امروزه از طریق دنیای دیجیتال و رسانههای مکتوب کار سختی نیست، میتوانید بر برخی از ترسهای خود که صرفا ناشی ازفقدان اطلاعات کافی و ندانستن مراحل کار است غلبه کنید!
دکتر عبدالرضا محمدی، جراح دندانپزشک: در سال ١٣٧١با رتبه ٥٤ درکنکور سراسری رشته دندانپزشکی دانشگاه شهید بهشتی (با اولویت اول) پذیرفته شد و دو سال در این دانشگاه تحصیل کرد و بعد از آن در دانشگاه علوم پزشکی مشهد ادامه تحصیل داد و در اسفند 13٧٦ فارغ التحصیل شد. بعد از گذراندن دوران طرح از سال ١٣٧٩در تهران مطب دائر کردند، از سال١٣٨٣تا کنون در محل کنونی مطب شخصی مشغول کار هستند.
جهت ارتباط با دکتر عبدالرضا محمدی با شماره ذیل تماس حاصل فرمائید:
02122815022
آماده عقد قرارداد با آژانسهای هواپیمایی، بانکها، شرکتهای خصوصی، با شرایط بسیار ایده آل
جهت هماهنگی با این شماره، تماس گرفته شود:
09126385264
آدرس: کامرانیه شمالی، نبش فرمانیه غربی، جنب بانک پارسیان، ساختمان پزشکان کامرانیه (ساختمان شماره یک کامرانیه) طبقه سوم، واحد 16