یک متخصص پوست و مو با بیان اینکه بهترین روش پر کردن گونهها استفاده از چربی بدن خود فرد است، گفت: استفاده از این روش عارضهای نداشته و ماندگاری بیشتری دارد. حسینی با بیان اینکه برخلاف تصور عامه مردم تزریق کورتون کاربردی در پرکردن گونه ندارد، گفت: برخی مراجعین به مطب تقاضای تجویز کورتون برای حجیم سازی گونه را دارند در حالی که کورتون در این مورد تاثیری ندارد. این متخصص پوست و مو با تاکید براینکه برداشت سلول چربی از ناحیه نشیمنگاه باید با روشی صحیح انجام شود، گفت: در صورتی که هنگام برداشت بافت چربی نکات لازم رعایت شود و برداشت بافت بدون تخریب نسج باشد، بازسازی چربی به خوبی انجام شده و نسج برداشت شده به طور کامل برگشت پذیر است. وی در خصوص نحوه استفاده از این روش گفت: با دستگاه ساکشن مختصری از بافت چربی ناحیه اطراف نشیمنگاه برداشته می شود که کاملا بدون عارضه است.
حسینی تزریق ژل جهت پرکردن گونهها را روشی با عوارض بالا دانست و افزود: بدن نسبت به ورود هر بافت خارجی عکس العمل نشان میدهد، تزریق ژل میتواند موجب عفونت، افتادگی صورت و بروز واکنش شود که این عوارض با تزریق ژل با پایه مواد پلاستیکی ایجاد میشود. وی با اشاره به اینکه بهترین نوع ژل دارای پایه اسیدهیالورونیک است، گفت: تزریق این نوع ژل بدون عارضه است ولی مدت ماندگاری آن 8 ماه تا 2 سال است.
حسینی تصریح کرد: تزریق چربی روشی کم هزینه تر و با ماندگاری طولانیتری است ولی ژل با پایه اسید هیالورونیک هزینه بالایی دارد که ماندگاری آن در مقایسه با تزریق چربی بسیار کم است.
این متخصص پوست و مو در خصوص نحوه تزریق چربی گفت: برداشتن چربی در یک مرحله انجام میشود، بافت برداشت شده در سرما نگهداری شده و به مدت یک سال قابل استفاده است که در طی 3 تا 4 جلسه در طی یک سال قابل انجام است ولی اغلب با یک نوبت تزریق 10 تا 30 و گاه تا 40 درصد، نتیجه مطلوب حاصل میشود در صورت صلاحدید پزشک مرحله بعدی تزریق با رعایت فاصله زمانی مناسب انجام میشود.
دکتر جاوید حسینی با اشاره به اینکه در حال حاضر روشهای مختلفی برای برجسته کردن گونه استفاده میشود، گفت: استفاده از برخی روشها موجب بروز عوارضی میشود ولی تزریق چربی (لیپواینجکشن) بهترین روش پرکردن گونه است. وی افزود: جهت پرکردن گونه، چربی از ناحیه نشیمنگاه بیمار برداشته می شود. در این روش چربی ناحیه شکم قابل استفاده نیست.
حسینی در پایان خاطرنشان کرد: افرادی که تمایل به تزریق ژل دارند باید توجه داشته باشند که این ژل دارای تاییدیه وزارت بهداشت باشد.
(منبع : ایسنا)