بسیاری از روانشناسان میگویند ترتیب تولد خواستگار شما، میتواند رازهای شخصیت او و البته آینده زندگی مشترکتان را آشکار کند. گرچه محیط، خانواده و سبک تربیتی در تغییر این قانونها بیتأثیر نیست، اما برای شمایی که میخواهید شخصیت خواستگارتان را در کوتاهترین زمان کشف کنید، دانستن آنها بیفایده نیست. پس در ادامه این مطلب با ما باشید.
بچه اول
ویژگیهای شخصیتی:
وظیفهشناس، مسئولیتپذیر، حمایتگر، رقابتجو، سلطهجو و جاهطلب
زندگی با فرزندان اول گرچه شیرینیهای خودش را دارد، اما شما را با دشواریهایی هم روبهرو میکند. مشکلاتی که بهتر است همین امروز از آنها باخبر شوید و اگر تحمل روبهرو شدن هر روزه با آنها را ندارید تا ماجرا از این پیشتر نرفته، دست روی دلتان بگذارید و به او نه بگویید. زندگی در کنار مرد وظیفهشناس و مسئولیتپذیری که نمیگذارد آب توی دلتان تکان بخورد، شما را در دنیای امنی وارد میکند و بار نگرانی از انجام کارها و آیندهنگری را از روی دوشتان برمیدارد. اگر با یک بچه اولی ازدواج کنید دیگر دلیلی ندارد خودتان به فکر هزینههای سفر سالانه باشید یا اینکه تاریخ بیمهنامه اتومبیل را در ذهن داشته باشید و خودتان دنبال کارهای اداریاش بروید. اما اگر میخواهید چنین احساس امنیتی را تجربه کنید، باید بدانید که در زندگی با یک بچه اول، هیچ وقت مهره اصلی تصمیمگیری نخواهید بود. این افراد عاشق سلطهگری هستند و چون به تواناییهای خودشان ایمان دارند، دوست دارند مسئولیت تصمیمگیریها را هم بهعهده بگیرند. اما اگر شما یک فرد سلطهگر نباشید، زندگی در کنار چنین مردی برایتان دشوار نخواهد بود، چراکه او با جاهطلبی و قدرت مدیریتش، نگرانیای را برایتان باقی نمیگذارد که بخواهید در موردش تصمیم بگیرید.
همسر ایدهآل:
بهترین گزینه برای ازدواج با بچههای اول، فرزندان دوم خانواده هستند. فرزندان دوم آرام و زودجوش، بهراحتی از خواستههای آنها تبعیت میکنند و از آنجا که به سلطهگری بچههای اول عادت دارند، وقتی با یک دستور بیچون و چرا از طرف او روبهرو میشوند، زیاد سخت نمیگیرند و نمیرنجند. اما این ازدواج تنها به نفع بچههای اول نیست، چون حمایتهای همیشگی آنها میتواند به بچه دومیهای حساس، دلگرمی بیشتری بدهد و زحمت آنها را برای روبهرو شدن با چالشهای زندگی کمتر کند. گرچه چنین فردی میتواند زندگی خوبی را در کنار فرزندان دوم داشته باشد، اما ازدواج او با همتای خودش، یعنی با یک بچه اول دیگر، میتواند به یک جنگ هر روزه تبدیل شود. این زوج سلطهجو به سختی میتوانند بهخاطر دیگری از خواستههای خود بگذرند و حتی به طور موقت در بحثها کوتاه بیایند. گرچه ممکن است آنها بهدلیل تواناییهایشان از نظر مالی یا کاری پیشرفت زیادی داشته باشند اما سلطه طلبیای که در طول سالها در بچه اول شکل گرفته، گاهی کار دستشان میدهد. در زندگی دو بچه اول که هر دو آنها معتقدند توان گرفتن تصمیمهای مهم یا ایفای نقش راهنما را دارند، احتمال رسیدن به نظر مشترک یا کوتاه آمدن یکی از دو طرف چندان بالا نیست و به همین دلیل بیشتر از آنکه تصمیمها پشت میز مذاکره گرفته شود، در میدان جنگ و قهر گرفته میشود.
ادامه دارد…
در قسمتهای بعدی در مورد ازدواج تک فرزندها، بچه دوم و فرزند آخر مطلب ارائه خواهیم نمود.
کدام ازدواجها با چالش روبرو میشوند؟