سیاتیک به درد در ناحیه کمر اطلاق میشود که به دلیل بروز مشکلاتی در ناحیه عصب سیاتیک به وجود میآید. عصب سیاتیک از ناحیه تحتانی کمر شروع شده، از پشت ران هر پا به سمت پایین ادامه مییابد.
هنگامی که چیزی باعث صدمه به عصب سیاتیک شود، یا آن را تحتفشار قرار دهد، باعث ایجاد درد در ناحیه تحتانی کمر شده و به باسن و پاها گسترش مییابد.
شایعترین نشانه سیاتیک درد ناحیه تحتانی کمر است که از باسن و یک پا به سمت پایین ادامه مییابد. این درد به طور معمول در یک پا احساس میشود و هنگام نشستن، سرفه کردن و عطسه، شدت میگیرد. برخی مواقع ممکن است پا دچار بیحسی، ضعف و گزگز شود.
علائم سیاتیک به طور ناگهانی ظاهرشده و میتواند برای چندین روز یا هفته ادامه یابد. بالغ بر ۹۰ درصد افراد مبتلا به درد سیاتیک بدون نیاز به عمل جراحی بهبود مییابند و بالغ بر ۸۵ درصد مردم آمریکا در طول زندگی خود نوعی کمردرد را تجربه میکنند ولی عصب سیاتیک همیشه مسبب ایجاد این درد نیست.
در بسیاری از موارد، کمردرد به دلیل کشیده شدن یا فشار بیش از اندازه به عضلات ناحیه تحتانی ایجاد میشود.
آنچه اغلب اوقات درد سیاتیک را از سایر دردهای ناحیه پشت مشخص میکند، چگونگی پخش شدن درد در پشت ران و به سمت پایین تا کف پا است و ممکن است به صورت گرفتگی شدید پا باشد. بیشتر افرادی که دچار این درد میشوند بین ۳۰ تا ۵۰ سال سن دارند.
در زنان باردار نیز احتمال ایجاد این مشکل بیشتر است زیرا در این دوره جنین در حال رشد میتواند روی عصب سیاتیک فشار وارد کند.
منبع: جام جم سرا
سیاتیک چیست و چه علائمی دارد؟
zahra
سیاتیک، نام یک عصب است. این عصب طولانیترین عصب داخل بدن شماست که از لگن تا انتهای پا ادامه دارد و در طول مسیر خود به شاخههای متعددی تقسیم میشود.
آیا این مطلب برای شما مفید بود؟
سامان
ایا تزریق تریامهگزال به ناحیه عضلانی کمر باعث بهبود کمر درد ( دیسک کمر ) میگردد ؟
admin
جهت دریافت مشاوره تلفنی از پزشکان وبسایت الو دکتر می توانید
روزهای : شنبه تا چهارشنبه از ساعت 9 الی 21 ازطریق تلفن ثابت با شماره تلفن 9099071353 تماس بگیرید
پزشکان وبسایت الو دکتر آماده پاسخگویی به سوالات شما میباشند .