در این مطلب میخواهیم در خصوص یک روش بسیار ساده و موثر برای سم زدایی و تقویت کبد صحبت کنیم. رمز اصلی این درمان طبیعی در ترکیب آب با کشمش است که باعث تحریک عملکرد کبد میشود و به تصفیهی خون کمک میکند. خواص این ترکیب مفید ناشی از خواص کشمش است.
شما میتوانید از این درمان مفید به مدت 4 روز استفاده کنید تا گوارشتان بهبود پیدا کند و انرژی بیشتری کسب کنید. برای تقویت کبدتان ادامهی مطلب را از دست ندهید.
آیا خواص آب کشمش را میدانید؟
پزشکان توصیه میکنند که خوردن کشمش به هنگام صبح برای حفظ و ارتقای سلامت قلب مفید است. این مادهی غذایی باعث دفع کلسترول بد خون شده و تری گلیسیرید را کاهش میدهد و برای مقابله با یبوست کارساز است. علاوه بر این کشمش منبع طبیعی ویتامینها و مواد معدنی است و خواص آن زمانی که در آب خیس میشوند افزایش پیدا میکند. با این کار، میزان قند موجود در آن کاهش پیدا میکند و شما یک درمان طبیعی موثر برای کبدتان در اختیار دارید.
آب کشمش: منبع طبیعی آنتیاکسیدانها
کشمش یکی از منابع طبیعی آنتیاکسیدانهاست. این میوهی خشک سرشار از بیوفلاونوئیدها است که برای محافظت بدن در برابر رادیکالهای آزاد و تقویت سیستم ایمنی بدن فوقالعاده هستند. آب کشمش یک درمان سنتی است که از بروز بسیاری از بیماریهای قلبی و کبدی پیشگیری میکند.
آب کشمش برای سمزدایی از بدن
حتماً میدانید که کبد و کلیهها از اعضای حیاتی بدن هستند که وظیفهی تصفیهی خون و دفع فلزات سنگین یا سموم بدن را نیز بر عهده دارند. با این حال گاهی پیش میآید که عملکرد این اعضا به دلیل یک رژیم غذایی نادرست، مصرف زیاد چربی یا سبک غذایی نادرست دچار مشکل میشود. باید بدانید که تجمع این سموم باعث مریضی میشود. اگر حداقل یک بار در ماه و به مدت 4 روز پیاپی آب کشمش بنوشید کبدتان به وظایف اصلی خون یعنی سم زادیی از بدن بهخوبی عمل خواهد کرد. این درمان ساده و موثر زمانی که احساس سنگینی میکنید و یا گوارشتان با کندی صورت میگیرد کارساز خواهد بود.
آب کشمش برای هضم راحت غذا
نوشیدن آب کشمش یک روش ساده و موثر برای تصفیهی خون است و عملکرد کبد را تحریک میکند و برای هضم غذا نیز موثر است. این ترکیب مفید باعث تفکیک شیرهی معده میشود، تجزیهی مواد غذایی را تسهیل میبخشد و به این ترتیب باعث بهبود مواد مغذی میشود. تمام اثرات گفته شده را بعد از 2 روز مصرف ترکیب آب کشمش مشاهده خواهید کرد.
طرز تهیهی معجون آب و کشمش
مواد لازم
آب دو لیوان (400 میلیلیتر)
کشمش 150 گرم
طرز تهیه:
قبل از هر کاری بهترین کشمش را انتخاب و خریداری کنید. حواستان باشد کشمشهایی که زیاده از حد برق میزنند را انتخاب نکنید.
کشمشهای طبیعی که رنگ تیرهتری دارند را انتخاب کنید که نه زیاد سفت باشند و نه زیاد نرم. به 150 گرم کشمش نیاز دارید. قبل از هر کاری کشمشها را بهخوبی شستشو دهید و کنار بگذارید. دو لیوان آب را گرم کنید. زمانی که آب به جوش میآید کشمشها را اضافه کنید و اجازه دهید به مدت 20 دقیقه به آرامی بپزند. سپس زیر شعله را خاموش کرده و بگذارید کشمشها تمام شب را در آب مانده و خیس بخورند.
روز بعد کافی است که کشمشها را آبکش کنید و آب خوشمزه را دوباره گرم کنید.
لازم است که صبحها بهصورت ناشتا این آب را بهصورت ولرم یا داغ میل کنید. بعد از سی تا سی و پنج دقیقه نیز صبحانهتان را میل کنید.
یادتان باشد که این درمان را باید به مدت 4 روز متوالی در پیش بگیرید.
از کشمشهای تیره استفاده کنید.
تا آنجایی که امکان دارد از سلامت کشمشها و عاری بودن آنها از آفتکشها و مواد نگهدارنده اطمینان حاصل کنید.
هرماه یک مرتبه این نوشیدنی را به مدت 4 روز متوالی میل کنید.
بهتر است یک رژیم غذایی کمچرب را دنبال کنید و در عین حال مصرف میوه و سبزیجات را افزایش دهید.
منبع: تبیان
مطلب مرتبط:
برای کبد چرب چی بخوریم و چی نخوریم ؟
فواید کشمش خیس خورده و آب آن برای بدن
کشمش به عنوان یک ماده غذایی سالم و خوشمزه در رژیم غذایی اغلب افراد وجود دارد. کشمش منبع خوبی از مواد مغذی ضروری، مواد معدنی و انرژی به صورت کالری و قند محسوب می شود. کشمش یک میان وعده سریع و ساده در طول روز محسوب می شود، همچنین می توان آن را با ماست یا سایر غلات نیز ترکیب کرد.
به گزارش مدیکال نیوز تودی، کشمش در بسیاری از محصولات دیگر مانند محصولات پخته شده، خشکبار مخلوط و گرانولا نیز استفاده می شود.
فواید کشمش برای سلامتی
کشمش یک ماده مفید و مغذی در رژیم غذایی محسوب می شود که در ادامه به برخی از فواید آن برای سلامتی اشاره شده است.
کمک به هضم غذا
کشمش یک روش ساده برای کمک به سلامت دستگاه گوارش محسوب می شود. کشمش حاوی فیبرهای محلول مفید است در تولید مدفوع به بدن و عبور راحت تر از روده کمک می کند. کشمش ضمن کمک به بهبود هضم غذا نظم دستگاه گوارش را نیز تقویت می کند.
از کم خونی جلوگیری می کند
کشمش نقش موثری در جلوگیری از کم خونی ایفا می کند. کشمش حاوی مقادیر کافی آهن، مس و ویتامین ها است که برای ساختن گلبول های قرمز خون و انتقال اکسیژن به بدن گزینه ضروری محسوب می شود.
از اسیدیته بیش از حد جلوگیری می کند
کشمش حاوی مقدار قابل توجهی مواد معدنی مفید مانند آهن، مس، منیزیم و پتاسیم است. این مواد معدنی قلیایی یا اساسی در مقیاس pH هستند و به تعادل سطح اسیدیته در معده کمک می کنند.
کاهش عوامل خطر بیماری های قلبی
خوردن مرتب کشمش در مقایسه با سایر میان وعده ها به کاهش عوامل خطر قلبی عروقی مانند میزان فشار خون کمک می کند زیرا کشمش ماده غذایی کم سدیم است، همچنین به عنوان منبع خوب پتاسیم محسوب می شود که به شل شدن رگ های خونی کمک می کند.
مبارزه با سلول های سرطانی
کشمش منبع خوبی از ترکیبات آنتی اکسیدانی است. آنتی اکسیدان ها از بدن در مقابل آسیب اکسیداتیو و رادیکال های آزاد محافظت می کنند. آسیب اکسیداتیو و رادیکال های آزاد از عوامل خطر در بسیاری از انواع سرطان، رشد تومور و پیری محسوب می شوند.
از سلامت چشم محافظت می کند
کشمش حاوی پلی فنول، آنتی اکسیدان هایی است که از سلول های چشم مقابل آسیب رادیکال های آزاد محافظت می کند. این امر به نوبه خود به محافظت از چشم در برابر اختلالات چشمی مانند تخریب ماکولا مربوط به سن و آب مروارید کمک می کند.
سلامت پوست را بهبود می بخشد
آنتی اکسیدان ها به جوان ماندن سلول های پوست کمک کرده و از آسیب و پیر شدن سلول ها جلوگیری می کنند، همچنین کشمش حاوی مواد مغذی ارزشمندی مانند ویتامین C، سلنیوم و زینک است.
این ترکیب از مواد مغذی و آنتی اکسیدان ها یک ماده مفید برای رژیم غذایی محسوب می شود که برای سلامت پوست گزینه مناسبی به شمار می آیند.
قند خون را کاهش می دهد
در مقایسه با خوردن میان وعده های دیگر خوردن مرتب کشمش به کاهش قند خون فرد کمک می کند. حتی اگر کشمش حاوی مقدار بیشتری قند از میوه های تازه است، مصرف کشمش در مقایسه با میان وعده های فرآوری شده هموگلوبین A1C را که نشانگر مدیریت قند خون است کاهش می دهد یعنی کشمش راهی عالی برای ارضای ولع مصرف شیرینی است.
کشمش خیس شده به کاهش وزن کمک می کند
کشمش خیس خورده نیز می تواند به کاهش وزن کمک کند. قند طبیعی موجود در کشمش می تواند در مهار هوس خوردن خوراکی های شیرین موثر باشد. کشمش خیس خورده ضمن حفظ سطح قند خون کالری اضافی به شما نمی دهد، بنابراین در نهایت به کاهش وزن کمک می کنند.
کشمش خیس خورده به بهبود هضم کمک می کند
کشمش خیس شده ضمن جلوگیری از یبوست به هضم بهتر غذا کمک می کند و این به خاطر این است که کشمش منبع غنی فیبر هستند.
کشمش خیس خورده مصونیت ایجاد می کند
کشمش خیس خورده سرشار از ویتامین هایی مانند B و C است. این ویتامین ها ضمن کمک به تقویت سیستم ایمنی بدن احتمال ابتلا به عفونت را کاهش می دهد.
کشمش خیس خورده برای چشم عالی است
کشمش خیس شده دارای مواد مغذی پلی فنولیک است که چشم بینایی را بهبود می بخشد.
کشمیش خیس خورده کبد را سالم نگه می دارد
نوشابه و الکل به عنوان دو دشمن اصلی کبد شناخته می شوند. اگر از مصرف هریک از آنها لذت می برید بهتر است کشمش خیس خورده را در رژیم غذایی روزانه خود بگنجانید. کشمش خیس شده و آبی که در آن خیس شده هر دو برای کبد به دلیل سرشار بودن از بیوفلاونوئیدها مفید هستند. این دو گزینه خون را تصفیه کرده و کبد را سم زدایی می کنند و از این رو آن را سالم نگه می دارند.
کشمش خیس خورده برای استخوان ها مفید است
تراکم استخوان یک مسئله مهم در زنان است به ویژه هنگام رسیدن به سن 30 سالگی به همین دلیل مصرف کشمش خیس شده یک ایده هوشمندانه است. کشمش سرشار از کلسیم و ریزمغذی ها است، مصرف کشمش خیس خورده به صورت روزانه به تقویت استخوان ها و ماهیچه ها کمک می کند.
کشمش خیس خورده از کم خونی جلوگیری می کند
کم خونی یکی دیگر از مشکلات شایع در زنان است. مس موجود در این میوه خشک باعث افزایش تولید گلبول های قرمز در بدن می شود. کشمش خیس خورده دارای مقدار زیادی آهن و ویتامین B است که به درمان کم خونی یعنی کمبود هموگلوبین در بدن کمک می کند.
زمان مصرف کشمش خیس خورده نیز اهمیت زیادی دارد، بنابراین بهترین زمان برای خوردن آن صبح زود با معده خالی است. مانیشا چوپرا، متخصص تغذیه می گوید می توانید کشمش را یک شب حدود 5 تا 6 ساعت خیس کنید.
وی می افزاید: آب کشمش خیس خورده را دور نریزید زیرا بسیار مغذی است. آن را همانطور که هست میل کنید یا کمی گرم کرده سپس آن را میل کنید تا از مزایای کشمیش برای سلامتی برخوردار شوید، بنابراین مهم نیست تابستان است یا زمستان هر زمان می توانید از مزایای کشمش خیس خورده بهره مند شوید.
آیا مصرف کشمش خطر دارد؟
در حالی که کشمش به طور کلی گزینه مفیدی است، اما احتمال می رود در برخی موارد میان وعده خوبی نباشد. به عنوان مثال، افرادی که می خواهند کالری دریافتی خود را کاهش دهند باید مراقب میزان کشمش خوردن خود باشند.
نگرانی دیگر در مورد مصرف بیش از حد کشمش افزایش فیبر محلول است. فیبر زیاد باعث ناراحتی دستگاه گوارش مانند گرفتگی، گاز و نفخ می شود حتی برخی از افراد با خوردن آن دچار اسهال می شوند. با این حال، توجه به این نکته مهم است این عارضه با خوردن مقدار قابل توجهی کشمش نمایان می شود زیرا حاوی مقدار فیبر زیادی نیست.
در آخر اینکه افراد مستعد ابتلا به خفگی به دلیل اندازه کوچک آن شاید لازم باشد از خوردن کشمش پرهیز کنند و به جای آن میوه تازه آن را انتخاب کنند. با این حال، لذت خوردن کشمش به میزان متوسط به طور کلی بی خطر است.
ارزش غذایی کشمش
کشمش انگور خشک شده است به همین دلیل ارزش غذایی آن مشابه انگور است. البته برخی استثناها هم وجود دارد به عنوان مثال، در حالی که هر دو منبع خوبی از آنتی اکسیدان های خاص هستند، اما کشمش حاوی مقادیر بالاتر از انگور است و به این دلیل است که فرآیند خشک کردن آنتی اکسیدان ها را حفظ می کند، همچنین خشک شدن باعث کاهش قابل توجه محتوای ویتامین C می شود.
مقدار معمول کشمش حدود 1 اونس یا یک جعبه کوچک یا به وزن تقریبی 40 تا50 گرم است. بر اساس اعلام وزارت کشاورزی ایالات متحده، ارزش غذایی برای یک وعده در این اندازه شامل:
کالری: 129
پروتئین: 1.42 گرم
چربی ها: 0.11 گرم
کربوهیدرات ها: 34.11 گرم
قندها: 28.03 گرم
فیبر غذایی: 1.9 گرم
همان اندازه وعده حاوی برخی ویتامین ها و مواد معدنی ارزشمند است، از جمله:
ویتامین C: یک میلی گرم
کلسیم: 27 میلی گرم
آهن: 0.77 میلی گرم
منیزیم: 15 میلی گرم
پتاسیم: 320 میلی گرم
فسفر: 42 میلی گرم
سدیم: 11 میلی گرم
بر اساس یک مطالعه منتشر شده در ژورنال Nutritional Health کشمش در مقایسه با سایر میوه های خشک شده محبوب دارای سطح آنتی اکسیدانی و محتوای فنل بسیار بالایی است.
به طور خاص، کشمش منبع خوبی از آنتی اکسیدان ها به نام گلیکوزید فلاونول ها و اسیدهای فنلی است و ارزش ظرفیت جذب رادیکال اکسیژن آن حدود 3 هزار و 400 است. ظرفیت جذب رادیکال اکسیژن نشان دهنده ارزش آنتی اکسیدانی یک ماده غذایی است.
شایان ذکر است گرچه انواع آنتی اکسیدان ها و نمره ظرفیت جذب رادیکال اکسیژن یک میوه مهم است، اما این نکته هم حائز اهمیت است این آنتی اکسیدان ها از دسترس زیستی برخوردار باشند یعنی بدن می تواند به راحتی از آنها استفاده کند.
در این بررسی اشاره شده است بدن می تواند از آنتی اکسیدان های مویز به طور موثر استفاده کند که آن را به یک منبع ساده و موثر از آنتی اکسیدان های غذایی تبدیل کند.
خلاصه
کشمش یک روش ساده برای افزودن میوه، مواد مغذی مفید و آنتی اکسیدان به رژیم غذایی محسوب می شود. مصرف منظم کشمش به سلامت بدن کمک کرده و از برخی اختلالات جلوگیری می کند.
با این حال، مصرف کشمش به میزان متوسط از آنجا که سرشار از قند و کالری است گزینه ضروری محسوب می شود که فاکتور مهمی برای افرادی است که در صورت تلاش برای کاهش وزن باید آن را در نظر داشته باشند. به طور کلی، کشمش به عنوان یک ماده غذایی مفید جایگاه بسیار خوبی در بسیاری از رژیم های غذایی دارد.
مترجم: الهه زارعی
مجید
بخاطراینکه کشمش به شراب تبدیل نشه در آب جوش آب را جدا و کشمش را جدا بخوریم خوبه
عمو
اولا کشمش جوشیده الکل نمیشه باید تو شرایط خاص یا تقطیر بشه یا بمونه جای تاریک و گرم که شراب بشه ...
بی نام
باید به متخص دینی روجو شود نه نظر شخصی
فاطمه نسرین پور
باسلام وتشکر از اطلا عات مفید تان دوست عزیز وقتی موادی به صورت دارو استفاده شود بهنظرمن حرام نیست چون خیلی از داروها از مواد الکلی وشاید حرام تهیه شوند وما بی اطلاع انها را استفاده می کنیم
بی نام
کشمش اگر در آب بجوش ریخته شود نجس شده و تولید الکل می کند و خوردن آن حرام است. دقت کنید لطفا