آیا زنجبیل برای لاغری مفید است ؟

nazari
زنجبیل در بهبود فرآیندهای داخل سلولی بسیار مؤثر است و بسیاری از بیماری ها را که به اختلال عملکرد سلولها بر اثر کمبود انرژی کافی به وجود می آیند، برطرف می کند.

دانشیار پاتولوژی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی اکبری ادامه داد: خواص درمانی زنجبیل شامل لاغری ، ضد تهوع (به خصوص تهوع حاملگی)، ضد درد (بخصوص دندان درد)، ضد سرماخوردگی، مقوی قلب، لاغر کننده (متعادل کننده، یعنی افرادی که دارای اضافه وزن هستند متعادل می شوند و افراد لاغر نیز متعادل می شوند)،ضد لخته شدن خون و کم کردن خطر سکته قلبی و مغزی است.

اکبری گفت: این گیاه همچنین ضد باکتری و ضد ویروس (به علت تقویت سیستم ایمنی بدن)، آنتی اکسیدان،ضد سرفه، ضد کبد چرب، ضد التهاب و ورم سلولی،ضد اسپاسم عضلانی (مصرف خوراکی و موضعی)، تقویت کننده سیستم ایمنی بدن، ضد نفخ و گازهای روده ای است و باعث افزایش ترشح اسید و آنزیم های مفید معده ای برای هضم غذاها می شود.

دانشیار پاتولوژی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی خواص دیگر زنجبیل را پایین آورنده کلسترول و تری گلیسرید خون، پایین آورنده قند خون، ضد سکته های مغزی و قلبی، ضد آلزایمر و درمان کننده آْسم،ام اس و آرتروز مفصلی عنوان کرد.

اکبری مهمترین مکانیسم اثر زنجبیل را اصلاح فرایندهای سلولی دانست و گفت: اگر زنجبیل پودر شده خیلی مانده و کهنه باشد دیگر بو و خاصیت اصلی خود را نخواهد داشت پس باید زنجبیل را به صورت تازه تهیه و استفاده کنیم تا اثرات معجزه آسای آن را ببینیم.

این محقق طب اسلامی ادامه داد: زنجبیل را می توان در تمام خوراکی ها (چه به صورت گیاه و چه پودر) استفاده کرد گاهی هم به صورت دمجوش با خرما و عسل و گاهی هم به صورت شربت مصرف کرد.

مطالب مرتبط :

چهار نوشیدنی بی نظیر برای لاغری کدامند؟

قرص خانگی لاغری

آیا این مطلب برای شما مفید بود؟
مطالب پیشنهادی

نظر خود را وارد نمایید
لغو پاسخ