10 گیاه مفید برای درمان سیروز کبدی

maryam01
کبد بزرگ‌ترین عضو بدن انسان است. کبد به ساخت پروتئین خون و لخته شدن خون کمک می‌کند، قند را برای ساخت گلیکوژن تبدیل می‌کند، صفرا تولید می‌کند، سموم را از بدن خارج می‌کند، سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌کند و وظایف متعدد و مهم دیگری را نیز برعهده دارد.

کبد بزرگ‌ترین عضو بدن انسان است. کبد به ساخت پروتئین خون  و لخته شدن خون کمک می‌کند، قند را برای ساخت گلیکوژن تبدیل می‌کند، صفرا تولید می‌کند، سموم را از بدن خارج می‌کند، سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌کند و وظایف متعدد و مهم دیگری را نیز برعهده دارد. سیروز کبدی به شرایطی گفته می‌شود که در آن بافت‌های سالم کبد با بافت‌های زخم‌گاهی عوض شوند. این امر کارکرد صحیح کبد را تا حد زیادی با اختلال مواجه می‌کند. مصرف بیش از حد الکل، دیابت، هپاتیت، کبد چرب، فیبروز سیستیک، چاقی و قرار گرفتن در معرض برخی از پرتو درمانی‌ها و برخی داروها منجر به سیروز کبدی می‌شوند.
عوارض متعددی هستند که به سیروز کبدی مربوط می‌شوند. نارسایی کلیه، دیابت، عفونت، خونریزی شدید، بزرگ شدن پستان در مردان، یائسگی زودرس، کاهش سطح اکسیژن در خون و بسیاری از عوارض جدی از این جمله‌ هستند.
علائم مهم سیروز کبدی
•    از دست دادن اشتها
•    احتباس مایعات
•    افزایش وزن
•    عفونت
•    تورم
•    تب
•    خارش
•    ناراحتی
•    خستگی
عموماً افراد روش طبیعی را برای دور ماندن از علائم و درمان عوارض سیروز کبدی انتخاب می‌کنند. گیاهان طبیعی برای درمان عوارض سیروز کبدی بسیار موثر هستند. این گیاهان بدون ایجاد هیچ گونه عوارض جانبی به درمان کامل سیبروز کبدی کمک می‌کنند. این گیاهان پتانسیل دارویی متعددی برای درمان سیروز کبدی دارند.
1. فیلاتونس نیروری: این گیاه می‌تواند به بازسازی سلول‌های کبد کمک کرده و موجب حفظ بیلی روبین خون شود. فیلاتونس نیروری برای پاکسازی بدن مفید بوده و به شکل موثری خون را سم‌زدایی می‌کند.
2. سلانوم: خواص درمانی این  گیاه سم زدایی کبد و بیرون راندن مواد مضر از بدن است. این گیاه به درمان سیروز کبدی، کبد چرب، آسیب کبدی ناشی از الکل، یرقان و چاقی کمک می‌کند.
3. پیکزوریا: یکی دیگر از گیاهانی است که به می‌تواند به آسانی عوارض سیروز کبدی را برطرف سازد. پیکزوریا به انجام فرآیند مختلف سوخت و ساز بدن و عملکرد اندام‌های مختلف مرتبط با آن کمک می‌کند.
4. پونارناوا: این گیاه خاصیت ادرار آوری دارد. پونارناوا سموم را از بدن دفع کرده و بدن را پاکسازی می‌کند. پونارناوا تورم را از بین برده و سطح پروتئین‌های مختلف نظیر آلبومین و گلوبولین را در خون متعادل می‌سازد.
5. آندروگرافیس پانیکولاتا: این گیاه خاصیت بازسازی و جوان‌سازی دارد و حاوی آلکالوئید است که سلول‌های کبدی را از پایه بازسازی می‌کند. همچنین بدن را پاک‌سازی، مواد مضر را از آن خارج و عوارض مربوط به سیروز کبدی را درمان می‌کند.
6. اکلیپتا پرستراتا گیاهی فوق‌العاده‌ای برای سیروز کبدی بوده و ریزش مو، کبد چرب و آسیب های کبدی ناشی از مصرف بیش از حد الکل و دیگر عوارض مرتبط را درمان می‌کند. این گیاه همچنین به جوان‌سازی سلول‌ها کمک کرده و پتانسیل درمان دیگر بیماری‌های مرتبط با کبد را دارد.
7. زردچوبه: این گیاه خواص دارویی ضد التهابی، ضد میکروبی، ضد عفونت و آنتی بیوتیک دارد. زردچوبه علاوه بر درمان سیروز کبدی برای درمان کبد چرب، بزرگی کبد و آسیب‌های کبدی ناشی از الکل نیز مفید است.
8. کاسنی دارای خواص درمانی، سم زدایی و تصفیه‌ی خون است. همچنین به شکل قابل توجهی عفونت‌های کبدی را درمان کرده و مواد مضر را از بدن خارج می‌کند.
9. گل قاصدک: این گیاه خواص دارویی بسیاری دارد و با افزایش قابلیت نگهداری طحال به سلامت افراد کمک می‌کند. گل قاصدک همچنین قادر به درمان دیگر بیماری‌های متابولیک نیز است.
10. متکینک (Tephrosia purpurea): این گیاه با حفظ ترشح شیره‌ی صفراوی به انجام فرآیند متابولیسم بدن کمک کرده و بدن را پاک‌سازی کرده و سیبروز کبدی، کبد چرب و بزرگی کبد را درمان می‌کند.
(منبع: mayoclinic)

تشخیص سیروز کبدی

آیا این مطلب برای شما مفید بود؟
مطالب پیشنهادی

نظر خود را وارد نمایید
لغو پاسخ
نظرات
مرضیه پلاشی

مرضیه پلاشی

1396-05-09 - 08:47 پاسخ

گیاهان درمان سیروز صفراوی ارکجا تهیه کنیم

admin

admin

1396-05-09 - 08:47

مخاطب گرامی سایت الودکتر سلام

تعدادی دارو گیاهی برای پاکسازی کبد وجود دارد.

با مراجعه به داروخانه ها و مشورت با پزشک دارو ساز می توانید این داروهای ضعیف شده را مصرف کنید.

دکتر رازانی 

1395-12-29 - 18:14 پاسخ

تشکر میکنم از اطلاعات مفید تان ! این گیاهً ها چطور استفاده شود جدا جدا یا همه شان با هم مخلوط میشوند .؟ روز چند بار استفاده شود چی مقدار ؟؟

admin

admin

1395-12-29 - 18:14

مخاطب گرامی سایت الودکتر سلام

در طب سنتی براساس مزاج و طبع انسان ها و اندام های درگیر داروهای گیاهی تجویز می شود.

بنابراین به پزشک طب سنتی مراجعه و مورد معاینه مزاج شناسی قرار بگیرید و داروی مناسب دریافت کنید.

دکتر امید شکوه فر

1395-05-22 - 07:39 پاسخ

از کجا داروها را باید گرفت

admin

admin

1395-05-22 - 07:39

مخاطب گرامی سایت الودکتر سلام 

تنها برخی از این داروها در ایران است و می توانید از عطاری ها با تاییدیه وزارت بهداشت و درمان تهیه نمایید. احسانه طاهری کارشناس ارشد تغذیه

1395-05-07 - 08:09 پاسخ

سلام ازکجا میتوان این داروها را تهیه کرد. باتشکر

الی

الی

1395-01-24 - 15:46 پاسخ

ازکجا تهیه کنیم این گیاهارو

1395-01-20 - 01:06 پاسخ

سلام از کجا تهیه کنیم این گیاهارو

1394-07-12 - 04:59 پاسخ

سلام تشکر میکنم از اطلاعات مفیدی که به اشتراک گذاشتید از کجا میتوانم این ده گیاه را تهیه کنم؟

رضا

رضا

1394-06-05 - 18:28 پاسخ

سلام متشکر از راهنمایی بفرمایید این ده گیاه را از کجا می توان تهیه کرد؟