نقش هپاتیت C در افزایش خطر ابتلا به سرطان کبد

maryam01
هپاتیت C به خاطر التهاب کبد ناشی از عفونت مربوط به ویروس هپاتیت C (HCV) رخ می‌دهد. آمار نشان می‌دهد که حدود ۳.۲ میلیون نفر در ایالات متحده به هپاتیت C مبتلا هستند. با این حال، 70 تا 80% از این بیماران از عفونتی که به آن دچار شده‌اند، آگاهی ندارند. چون هپاتیت C هیچ علائم و نشانه مشخصی ندارد. هپاتیت C در وهله اول از طریق تماس با خون فرد آلوده به این ویروس منتشر می‌شود. بر اساس آمار مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌ها (CDC)، بیشتر افراد به خاطر استفاده از سوزن مشترک و یا سایر ابزار تزریق مواد به این ویروس آلوده می‌شوند. علاوه‌براین، این ویروس می‌تواند از طریق تماس جنسی با فرد آلوده و یا استفاده‌ی مشترک از وسایل شخصی مانند خمیر دندان یا تیغ اصلاح منتقل شود که ممکن است به خون فرد آلوده، آغشته شده باشد. مادران آلوده به ویروس نیز می‌توانند این عفونت را به فرزندان خود منتقل کنند.

هپاتیت C به خاطر التهاب کبد ناشی از عفونت مربوط به ویروس هپاتیت C (HCV) رخ می‌دهد. آمار نشان می‌دهد که حدود ۳.۲ میلیون نفر در ایالات متحده به هپاتیت C مبتلا هستند. با این حال، 70 تا 80% از این بیماران از عفونتی که به آن دچار شده‌اند، آگاهی ندارند. چون هپاتیت C هیچ علائم و نشانه مشخصی ندارد.
هپاتیت C در وهله اول از طریق تماس با خون فرد آلوده به این ویروس منتشر می‌شود. بر اساس آمار مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌ها (CDC)، بیشتر افراد به خاطر استفاده از سوزن مشترک و یا سایر ابزار تزریق مواد به این ویروس آلوده می‌شوند.
علاوه‌براین، این ویروس می‌تواند از طریق تماس جنسی با فرد آلوده و یا استفاده‌ی مشترک از وسایل شخصی مانند خمیر دندان یا تیغ اصلاح منتقل شود که ممکن است به خون فرد آلوده، آغشته شده باشد. مادران آلوده به ویروس نیز می‌توانند این عفونت را به فرزندان خود منتقل کنند.
عفونت ویروس هپاتیت، خطر ابتلای فرد به سرطان کبد را افزایش می‌دهد. بر اساس آمار مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌ها، یک‌پنجم از بیماران مبتلا به هپاتیت به واسطه سیروز کبدی یا سرطان کبد جان خود را از دست می‌دهند.
هپاتیت C چگونه باعث افزایش خطر ابتلا به سرطان می‌شود؟ دکتر لیزا نیبرگ و همکارانش در دانشگاه کالیفرنیای جنوبی (KPSC) به بررسی‌های بیشتری در این زمینه پرداختند. محققان از سال ۲۰۰۸ تا ۲۰۱۲ طی تحقیقاتی که بر روی بیماران هپاتیتی و بیمارانی که به این ویروس مبتلا نبودند انجام دادند، به این نتیجه رسیدند که بیماران هپاتیتی بیش از سایرین در معرض خطر ابتلا به سرطان کبد و سایر سرطان‌ها از جمله سرطان غدد لنفاوی، سرطان پروستات و سرطان‌ کلیه قرار دارند.
(منبع: webmd)

استفاده از یک ویروس جدید در درمان سرطان کبد

آیا این مطلب برای شما مفید بود؟
مطالب پیشنهادی

نظر خود را وارد نمایید
لغو پاسخ