بسیاری از افراد در شرایط پر تنش چهرهای جدی به خود میگیرند، در حالیکه گریه کردن در این شرایط به لحاظ ذهنی خوب است! به گزارش نهاد پژوهشی سلامت روانی، چهار پنجم از افراد ۱۸ تا ۳۴ ساله در شرایط پر تنش چهرهای جدی به خود میگیرند و فقط یک پنجم از آنها گریه میکنند. اضطراب یکی از شایعترین مشکلات سلامت روانی است که اغلب با گریه و ناراحتی پاسخ داده میشود. این نهاد پژوهشی در تلاش است که دستورالعملهایی را برای درک هرچه بهتر اضطراب و نحوه مقابله با آن ارائه کند.
بررسیهای انجامشده نشان میدهد که یک چهارم از افراد ۱۸ تا ۳۴ ساله بروز احساسات خود را نشانه ضعف میدانند. این نگرش در تضاد با عقیده افراد سالمند است. تنها یک دهم از افراد بالای ۵۵ سال بروز احساسات عاطفی را نشانه ضعف میدانند. افراد سالمند به طور کلی انعطاف بیشتری از خود نشان میدهند. بررسیها نشان میدهد که دو پنجم از افراد بالای ۵۵ سال، بیش از یک سال از آخرین گریهشان میگذرد. برخی نیز معتقدند که هرگز به دلیل اضطراب گریه نکردهاند.
جنسیت افراد نیز نقش مهمی در نحوه واکنش به اضطراب ایفا میکند. زنان سه برابر بیشتر از مردان در معرض گریههای ناشی از اضطراب قرار دارند. در حالیکه آنها دو برابر بیش از مردان به مزایای گریه اعتقاد دارند. این در حالی است که زنان دو برابر بیشتر از مردان اضطراب خود را از دید دیگران پنهان میکنند. نیمی از زنان نیز در شرایط پر تنش به خوردن روی میآورند.
(منبع: mayoclinic)
گریه؛ دوای درد اضطراب
maryam01
بسیاری از افراد در شرایط پر تنش چهرهای جدی به خود میگیرند، در حالیکه گریه کردن در این شرایط به لحاظ ذهنی خوب است!
آیا این مطلب برای شما مفید بود؟