مقابله با بوی بد دهان در کودکان

maryam01
بوی بد دهان کودکان معمولاً نشانه‌ای از بهداشت ضعیف دهان و دندان است، اما می‌تواند نشانه‌ای از یک مشکل پزشکی جدی‌تر نیز باشد. برای مقابله با بوی بد دهان کودک‌تان ابتدا باید ریشه‌ی مشکل را پیدا کنید.

بوی بد دهان کودکان معمولاً نشانه‌ای از بهداشت ضعیف دهان و دندان است، اما می‌تواند نشانه‌ای از یک مشکل پزشکی جدی‌تر نیز باشد. برای مقابله با بوی بد دهان کودک‌تان ابتدا باید ریشه‌ی مشکل را پیدا کنید.
بهداشت دهان و دندان
بهداشت مناسب دهان و دندان به سلامت دندان‌های کودک شما کمک کرده و موجب طراوت نفس او خواهد شد. کودکان باید دهان و زبان خود را دو بار در روز و هر دفعه برای ۳ دقیقه مسواک بزنند. مقدار مورد نیاز خمیردندان برای مسواک زدن به اندازه‌ی یک نخود فرنگی بوده و باید از خمیردندانی استفاده شود که حاوی فلوراید است. کودکان بزرگ‌تر از ۶ سال باید نخ دندان کشیدن و استفاده از دهان‌شویه را آغاز کنند. دهان‌شویه‌های مناسب حاوی مواد آنتی‌میکروبیالی هستند که موجب کاهش پلاک، التهاب لثه و بوی بد دهان می‌شوند.
رژیم غذایی و سبک زندگی
آنچه کودکان می‌خورند می‌تواند باعث بوی بد دهان آن‌ها شود. برخی از مواد غذایی مانند سیر، پیاز، کلم، پنیر، آب پرتقال و نوشابه می‌توانند سبب بوی بد دهان شوند. خوردن جعفری تازه و نعناع می‌تواند نفس را به طوری موقتی تازه سازد. همچنین جویدن آدامس نیز می‌تواند مشکل بوی بد دهان را موقتاً برطرف کند. 
مشکلات دندانی
در صورتی که کودک شما از دندان درد گله می‌کند، ممکن است دچار پوسیدگی دندان یا حتی آبسه دندانی شده باشد. رشد دندان در مکان نامناسب و التهاب لثه نیز می‌توانند سبب دندان درد کودکان شوند. استوماتیت نوعی بیماری لثه است که در کودکان بیشتر شایع‌است. این مشکل ناشی از عفونت باکتریایی یا ویروسی است که منجر به تورم و درد می‌شود. علائم استوماتیت عبارتند از تب، احساس درد در گونه‌ها یا لثه، زخم در دهان، احساس ناخوشی عمومی و بوی بد دهان.
علاوه بر موارد یاد شده خوابیدن با دهان باز و خشکی دهان نیز می‌توانند موجب بوی بد دهان شوند. همچنین در برخی موارد بوی بد دهان می‌تواند نشانه‌ای از یک بیماری مزمن باشد.
(منبع: webmd)

رها شدن از شر بوی بد دهان با استفاده از دهان‌شویه حاوی روغن سنبل هندی

آیا این مطلب برای شما مفید بود؟
مطالب پیشنهادی

نظر خود را وارد نمایید
لغو پاسخ