بیماری پارکینسون
پارکینسون٬ اختلال مغز است که بر حرکات بدن تأثیر میگذارد. علائم آن شامل لرزش٬ سفتی عضلات٬ کند شدن حرکات و اختلال در تعادل بدن است. تحقیقات حاکی از آن است که این بیماری بیشتر در مردان رخ میدهد تا زنان و علائم آن در سنین ۵۰ تا ۶۰ سالگی بیشتر خود را نشان میدهد.
سیروز کبد
این بیماری بیشتر به خاطر مصرف زیاد الکل و هپاتیت C رخ میدهد. علائم آن شامل خستگی٬ ضعف٬ خارش پوست٬ گیجی٬ نارنجی و قهوهای شدن رنگ ادرار است.
سرطان
سرطان٬ یکی از بیماریهایی است که منجر به مرگ میشود. تحقیقات نشان میدهد که در سال ۲۰۱۳ از هر دو مرد٬ یک نفر در زندگی دچار سرطان شده است. سه سرطان بسیار شایع که بیشتر بر روی مردها تأثیر میگذارد تا زنها عبارتند از سرطان ریه و برونشیت٬ سرطان پروستات و سرطان کبد.
فتق کشالهی ران
این بیماری ۱۰ برابر بیشتر در مردان رخ میدهد تا زنان. علائم آن شامل ایجاد برجستگی ظریف و حساس در کشالهی ران است که هنگام عطسه کردن٬ کشیدن بدن یا سرفه کردن٬ بزرگ میشود. با این حال٬ وقتی دراز بکشید علائم آن محو میشود.
صرع
نوعی اختلال عصبی است که به خاطر اختلال در پالسهای الکتریکی مغز رخ میدهد. وقتی تغییری در وضعیت شیمیایی بدن اتفاق میافتد٬ پالسهای الکتریکی در هم آمیخته شده و منجر به بروز تشنج میشود.
تورم مفاصل و استخوانها
نوعی بیماری که به دلیل از بین رفتن انعطافپذیری در غضروف مفاصل رخ میدهد. وقتی غضروفی ضعیف میشود٬ به سفتی و درد مفاصل میانجامد. افرادی که از ورم مفاصل و استخوانها رنج میبرند معمولا مفاصل مشکلدار آنها صدای غژغژ میدهد.
واریکوسل
این بیماری منجر به ناباروری مردان میشود. واریکوسل به دلیل آسیب به دریچهی واریکوس رخ میدهد. این بیماری اغلب در تخم چپ مردان منجر به بروز مشکلاتی میشود یعنی جائی که رگ مربوطه متورم شده و جریان خون دچار انسداد میشود و به تولید کمتر اسپرم میانجامد. درد٬ سنگینی٬ و تورم رگهای بیضهها برخی از نشانهها و علائم آن هستند.
(منبع: NHS)
بیماریهایی که مردان بیشتر به آن مبتلا میشوند
مهرناز زاوه
پارکینسون اختلال مغز است که بر حرکات بدن تأثیر میگذارد. تحقیقات حاکی از آن است که این بیماری بیشتر در مردان رخ میدهد تا زنان و علائم آن در سنین ۵۰ تا ۶۰ سالگی بیشتر خود را نشان میدهد.
آیا این مطلب برای شما مفید بود؟