فقط کافی است یک جای کار بلنگد تا نظم و هماهنگی همه ارگانهای بدن بههم بریزد تا بدن دیگر همانی نباشد که بود. مثلا کافی است وضعیت مزاجتان بههم بریزد یا دیگر نتوانید بهراحتی به دستشویی بروید یا راحت روی صندلی بنشینید. وقتی سر و کله یک بیماری با اسم و موقعیت خاصی در میان باشد همه جای بدن بههم میریزد، مشکل خاصی بهنام هموروئید یا همان بواسیر. مشکلی که خیلیها آن را نمیشناسند و وقتی اسمش را میشنوند چشمهایشان گرد میشود، اما علت اصلی بهوجود آمدن بواسیر چیست؟ برای مقابله با این مشکل چه کار باید کرد؟ این سوال خیلی از افرادی است که آن را نمیشناسند یا مدتهاست با این بیماری دست و پنجه نرم میکنند. اگر میخواهید بواسیر را بشناسید و با روشهای پیشگیری و درمان آن آشنا شوید، این مطلب را بخوانید. دکتر نسرین بعیری، متخصص طب سنتی درباره بواسیر و درمانش از دیدگاه طب سنتی بیشتر توضیح میدهد.
بواسیر از دیدگاه طب سنتی
وقتی رگهای داخل مقعد گشاد میشود، بواسیر هم درراستای این اتفاق بهوجود میآید. بواسیر بیماری است که به شکلهای مختلف دیده میشود، بهطوری که گاهی داخل مقعد و گاه در ظاهر هم قابل مشاهده است. این بیماری از نظر خروج ترشحات نیز دو گونه است؛ گروهی بدون ترشح هستند و در گروه دیگر ترشحات به سمت بیرون خارج میشوند. در گروه دوم، فرد درد کمتری را احساس میکند چراکه با خروج ترشحات میزان درد کم میشود.
بواسیر چه نشانههایی دارد؟
برخی افراد با نشانههای بواسیر آشنا نیستند، برای همین ممکن است این علائم را نادیده بگیرند و بههمین دلیل بعد از مدتی مشکل بواسیر در این دسته از افراد عود میکند. اگر با علائمی مانند بیرونزدگی یا احساس سنگینی در ناحیه مقعد، خارش و سوزش در این ناحیه مواجه شدید به بیماری بواسیر شک کنید. حتی برخی اوقات ممکن است در زمان دفع، خون از مقعد خارج شود که باید با مشاهده این علائم سریعا به متخصص مراجعه کنید. شاید احساس کرده باشید که مدتی است احساس ضعف و خستگی دارید و برای برطرف کردن این مشکل کارهای لازم را انجام دادهاید اما خبری از مشکل خاصی نبوده؛ درصورتی که بهتر است بدانید یکی دیگر از علائم وجود بواسیر در فرد احساس ضعف و خستگی است که در مراحل پیشرفته با سوزش و خارش شدید و گاهی احساس سنگینی در مقعد همراه میشود.
ادامه این مطلب را می توانید در شماره 146 مجله سیب سبز که هم اکنون روی کیوسک است، بخوانید.