گرم و تر
انگور میوه مناسبی برای افرادی محسوب میشود که مزاج آنها گرم و تر است. انگور با مزاج گرم و تر سازگاری دارد و افراد با مزاج گرم میتوانند به راحتی از آن استفاده کنند. انگور باید رسیده باشد و مقداری پوست آن چروکیده باشد. بعد از خوردن انگور نباید آب نوشید چون باعث مشکلات گوارشی در معده میشود.
گرم و خشک
افرادی که مزاجشان گرم و خشک است و صفرای غلیظی دارند باید به جای انگور از غوره استفاده کنند چون این دسته از افراد در صورت مصرف انگور دچار مشکلاتی میشوند. برای مثال بدن این دسته از افراد در اثر خوردن انگور کهیر میزند و با خوردن انگور احساس سوزش و داغ شدن در بدن خواهند داشت. اما افرادی که صفرای آنها زیاد نیستند میتوانند به راحتی انگور بخورند.
سرد و تر
انگور برای افرادی که مزاج سرد و تر دارند میوه مناسبی نمیتواند باشد چون هضم انگور برای این دسته از افراد سخت است. این افراد انگور کاملا رسیده که پوست آن پلاسیده دارد ، باید بخورند تا مشکلات گوارشی ناشی از مصرف آن به حداقل برسد. این دسته از افراد بهتر است از کشمش به جای انگور استفاده کنند.
سرد و خشک
افرادی که مزاج آنها سرد و خشک است مشکل چندانی با انگور ندارند ولی توصیه میشود که انگور را با ارده مصرف کنند. این دسته از افراد حتی میتوانند به جای انگور از شیره انگور همراه با ارده استفاده کنند. افراد با مزاج سرد و خشک یا سرد و تر نباید انگور را با پنیر بخورند چون خاصیت گرمی انگور را میگیرد.
منبع: همشهری تندرستی
لینک مرتبط: هشت خاصیت جادویی- دارویی انگور
خاصیت معجزهآسای عصاره هسته انگور در درمان سرطان روده بزرگ