در این تحلیل تازه که از بررسی داده های تحقیق های سابق با مشارکت بیش 125 هزار نفر بدست آمده است، شواهد های محکمی برای محدود کردن زمان استفاده از صفحه های دیجیتال توسط نوجوانان وجود دارد.
اما تفاوت اندکی بین ریسک افسردگی در بین نوجوانانی که اصلا زندگی دیجیتال ندارند و آنها که روزی تقریبا دو ساعت جلوی صفحات دیجیتال وقت می گذارنند وجود دارد: نوجوانانی که روزی نیم ساعت از این صفحات استفاده می کنند هشت درصد کمتر از آنها که اصلا از آنها استفاده نمی کنند در معرض ریسک افسردگی هستند. وقتی میزان استفاده به دو ساعت می رسد ریسک افسردگی تا 12 درصد کاهش می یابد. یعنی نوجوانانی که تا روزی 2 ساعت جلوی صفحات دیجیتال هستند، کمی بیشتر از آنها که اصلا استفاده دیجیتال ندارند، خوشحال هستند.
دکتر یو شاکیو رهبر این گروه تحقیقی که در دانشگاه هونان چین انجام شده، می گوید، یافته های ما درباره رابطه میزان ریسک افسردگی و زمان استفاده از صفحات دیجیتال نشان می دهد که استفاده متعادل از این وسایل می تواند نقش مثبتی در رشد سلامت روانی نوجوانان داشته باشد.
شاکیو می گوید که زمان پیشنهادی آنها برای نشستن جلوی صفحات کامپیوتر و تلویزیون یک ساعت در روز است.
نتایج این تحقیقات از نظر علمی برای نوجوانان تا 14 سال معنا دارد و بعد از این سن رابطه ای بین افسردگی و استفاده از صفحات دیجیتال مشاهده نشده است.
منبع : ایرنا- سایت مجله مادر
لینک مرتبط: از امواج وای فای دوری کنید!