در برابر اختلال جنسی شوهرمان چگونه برخورد کنیم؟ (قسمت دوم)

jalalvand
عجیب نیست اگر همسران مردانی که دچاراختلال جنسی می شوند، رضایت کمتری از روابط زناشویی شان گزارش کنند. معمولا با طولانی شدن زمان این مشکل ،روابط همسران بیشتر تحت تاثیر قرار می گیرد. مطالعات نشان می دهد که زنانی که همسرانشان دچار انزال زودرس است از مشکلات جنسی و زناشویی بیشتری رنج می برند، عدم بر انگیختگی و خشکی واژن و نرسیدن به ارگاسم از مشکلات شایع این خانمهاست.

ابتدای مطلب را در برابر اختلال جنسی شوهرمان چگونه برخورد کنیم؟ (قسمت اول) بخوانید

یافته های تحقیقات نشان دهنده آن است که زنانی که همسرانشان مبتلا به اختلال جنسی نعوظ هستند معمولا خودشان را سرزنش می کنند، زیرا فکر می کنند به اندازه کافی برای همسرشان جذاب نیستند و یا عملکرد زناشویی خوبی ندارند. در حالی که همسران مردانی که دچار انزال زودرس هستند شوهرشان را برای این مساله سرزنش می کنند.

با گذشت زمان یادآوری موضوع موجب خشم و عصبانیت مرد شده و او از هر گونه فعالیتی که منجر به بروز تجربه منفی اختلال نعوظ و یا انزال زودرس شود امتناع می کند و یا به دنبال درمانی می گردد تا فقط از سرزنشهای همسرش خلاص شون.در این مرحله درمانهای مشاوره ورانی به همراه درمانهای دارویی بسیار موثر است .

آیا این مشکل قابل درمان است؟

صبر داشته باشید و امیدوار باشید ، این وضعیت کاملا قابل درمان است مدتی از نزدیکی بپرهیزید و بتدریج از معاشقه شروع کنید و به همسرتان نزدیک شوید. نگران از دست رفتن ازدواج و همسرتان نباشید در صورتی که از او بخواهید وضعیت شما را در ک کند و واکنشهای ملایمتری نشان دهد، بتدریج اضطراب شما کاهش خواهد یافت.

استفاده از تمرینهای شروع توقف برای انزال زودرس توسط خود و همسرتان در این مورد می تواند بسیار کمک کننده باشد. در اختلال نعوظ نیز استفاده از داروهای مانند تادالافیل همزمان با مشاوره روانی بسیار موثر خواهد بود.

اگر مبتلا به این پدیده هستید پیشنهاد می کنم ابتدا این نوشتار را با همسرتان به اشتراک بگذارید و سپس برای درمان مشورت با یک مشاور ماهر در این زمینه بسیار کمک کننده خواهد بود.

منبع: روزنامه جام جم

لینک مرتبط: حقایقی درباره انزال زودرس

علت و عوامل زود انزالی یا انزال زودرس چیست ؟

آیا این مطلب برای شما مفید بود؟
مطالب پیشنهادی

نظر خود را وارد نمایید
لغو پاسخ