رسانههای محلی هند خبر دادند که نیروهای پلیس ایالت «مادیا پرادش» (Madhya Pradesh) هند یک «مزرعه نوزاد» (baby farm) را کشف کردهاند.
بر اساس گزارش «ایندیا تایمز» (indiatimes)، این «مزرعه نوزاد»، در واقع یک بیمارستان خصوصی است که به خرید و فروش نوزادان ناخواسته میپرداختند.
این نوزادان از زنانی متولد شدهاند که اغلب یا مورد تجاوز قرار گرفتهاند و یا درگیر روابط نامشروع بودند.
«پاتریک کومار»(Prateek Kumar)، یک مقام امنیتی هند در این رابطه گفت: “سه مورد از این نوزادان به زوجهای بدون فرزند در «اوتار پرادش»(Uttar Pradesh) و «چتیسگر» (Chhattisgarh) فروخته شدهاند”.
تاکنون دو کودک توسط مقامات نجات داده شدهاند و 5 نفر از جمله مدیر بیمارستان و فردی که دخترانی با بارداریهای ناخواسته را پیدا میکرد، دستگیر شدهاند.
یک افسر تحقیق درگیر در این پرونده گفت:”زمانی که یک دختر و یا خانواده وی برای ختم بارداری به بیمارستان مراجعه میکردند، پزشکان این بیمارستان آنها را درباره امنیتشان و اینکه موضوع به صورت یک راز باقی خواهد ماند، متقاعد میکردند و هنگامی که نوزاد متولد میشد، تحویل بیمارستان داده میشد و مادر مرخص میشد.
بعد از زایمان و تولد نوزاد مقامات بیمارستان به دنبال شکار زوجهای سادهلوحی میگشتند که به هر دلیلی از داشتن نوزاد بیبهره بودند و این نوزاد را به قیمت 1500 دلار به آنها میفروختند.
در حال حاضر تحقیقات از عوامل این بیمارستان ادامه دارد و پلیس در حال پیگیری وضعیت نوزادانی است که به فروش رفتهاند.
هند مدتهاست در خصوص حقوق زنان فقیر مورد انتقاد مجامع بینالمللی و حقوقبشری قرار دارد.
در این کشور که 48.3 درصد از جمعیت آن را زنان تشکیل میدهند؛ قاچاق انسان، خشونت علیه زنان و تجاوز به عنف رایج است.
در سال 2012، پس از آنکه یک زن به نام «جیوتی سینگ» (Jyoti Singh) به دلیل جراحات سنگین ناشی از تجاوز جنسی وحشیانه 6 مرد در یک اتوبوس درگذشت؛ بعد از آن بود که هزاران تن از معترضان به خیابانهای دهلینو ریختند و از پلیس هند خواستند از زنان محافظت کند.
با توجه به گزارشهای منتشر شده از سوی سازمان ملل متحد، از هر سه زن، دو نفر در پایتخت کشور هند مورد آزار و اذیت جنسی قرار گرفتهاند.
گروههای متعدد حقوق زنان همچون«سیفتی»(Safety)، از طریق ارائه آموزشهای لازم به زنان، برای دفاع از خودشان در زمان خطر، از آنان محافظت میکنند.
منبع: خبرگزاری تسنیم
لینک مرتبط: سالانه ۱۲۰هزار نوزاد نارس درکشور متولد می شود! (قسمت اول)
سالانه ۱۲۰هزار نوزاد نارس درکشور متولد می شود! (قسمت دوم)