به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از Chinadaily، یک جراحی استاندارد بایپس قلب معمولا چهار تا پنج ساعت به طول میانجامد و پزشکان مجبور هستند که قلب را متوقف کنند و این امر مستلزم بازتوانی طولانیتر پس از عمل خواهد بود اما دستگاه جدید این امکان را فراهم کرده که این عمل بر روی قلب در حال تپش صورت بگیرد.
دستگاه جدید به جراحان اجازه میدهد بجای بریدن استخوان سینه، تنها دو سوراخ در آن ایجاد کرده و بایپس را را در جای خود قرار دهند. کل این فرآیند حدود 60 دقیقه طول میکشد و بیمار میتواند روز بعد از بیمارستان مرخص شود.
این دستگاه توسط دانشگاه ملی علم و فناوری MISiS در مسکو و همکارانشان از شرکت پزشکی Endogene-Globetek در استرالیا ساخته شده است.
این دستگاه منگنهمانند برای مرمت رگهای خونی از گیرههای محکم استفاده میکند که بازسازی سریع و ایمن رگهای خونی و کاهش چشمگیر دوره بهبود بعد از عمل را امکانپذیر میکند.
این منگنه خلاقانه از گیرههای نیکل تیتانیوم انعطافپذیر دارای حافظه شکل برگشتپذیر استفاده میکند. این گیرهها درون یک کارتریج قرار میگیرند که سپس در انتهای دیستال منگنه پلیمری جای داده میشوند.
آزمایشات پیشبالینی در حال حاضر انجام شده و این فناوری در روسیه و استرالیا ثبت اختراع شده است.
این ابداع موفق به دریافت جایزه در چهل و چهارمین نمایشگاه ابتکارات ژنو در ماه گذشته شد.
عمل بایپس قلب یا جراحی پایپس عروق کرونر با هدف جایگزین کردن رگهای آسیبدیده در قلب صورت میگیرد. در طول این فرآیند، جراح از رگهای خونی بخش دیگری از بدن برای ترمیم عروق آسیبدیده استفاده میکند.
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
چه خطراتی قلب شما را تهدید می کند؟