در ادامهی قسمت اول شما را راهنمایی میکنیم که در موقعیت های حساس بهترین تصمیم ممکن را بگیرید.
۳. فرستادن پیامک هنگام عصبانیت: وقتی دستانتان میلرزد، آرام قدم بردارید
با همسرتان دعوا کردهاید؟ برای درست کردن اوضاع از پیامک استفاده نکنید! ارسال پیامک در این شرایط تنها باعث خرابتر شدن اوضاع میشود. به علاوه، او یک نسخه کتبی از گفتههای شما خواهد داشت. از این رو، باید انتظار داشته باشید که بارها حرفهایتان را به خودتان تحویل دهد.
اما چطور میتوانید از پیام کوتاه به نفع خودتان استفاده کنید؟
کمی فکر کنید؛ ارسال یک پیامک بیروح برای نشان دادن اینکه همه چیز تحت کنترلتان است، ممکن است بد تعبیر شود. بهتر است از متن زیر استفاده کنید:
«برای حرف زدن آماده نیستم. اجازه بده کمی فکر کنم تا دیرتر حرف بزنیم.»
به این ترتیب، متهم نمیشوید که او را نادیده گرفتهاید. همچنین حرفی نمیزنید که بعدها از گفتنش پشیمان شوید. وقتی حرف بزنید که آرام، معقول و منطقی باشید. در این شرایط میتوانید بر حرفهایتان کنترل کامل داشته باشید.
۴. افراط در ارسال پیامک: اجازه ندهید زیادهروی در ارسال پیامک رابطه شما را خراب کند
گیر کردن در ورطه پیامهای کوتاه به همراه کسی که با او ارتباط دارید، آسان است. اگر همینطور ادامه دهید، تماسهای تلفنی شبانه جای خود را به پیامکهای شبانه خواهند داد. در این شرایط، ممکن است کمتر به دیدن هم بروید، چون فکر میکنید دائما در کنار هم هستید. با اینکه ارسال پیام کوتاه تا حد زیادی باعث نزدیکی بیشتر میشود، افراط در ارسال پیام کوتاه میتواند مشکلاتی به بار آورد.
لری شید و جاناتان سندبرگ، از دانشگاه بریگهام یانگ دریافتند که ارسال پیامکهای زیاد از حد، به نارضایتی در رابطه منجر میشود. بنابراین اگر روز و شب به همدیگر پیامک میزنید، بهتر است کمی دست نگه دارید.
۵. پیامکهای اضطراری: در موقعیتهای مرگ و زندگی زنگ بزنید
هرگز در موقعیتهای مرگ و زندگی پیامک نزنید؛ تماس بگیرید! اگر تصادف کردهاید، از پیامک برای درخواست کمک استفاده نکنید. ممکن است دریافتکننده پیام فکر کند شوخی کردهاید. به طور کلی، ۹۰٪ از پیامکها در ۳ دقیقه نخست پس از دریافت خوانده میشوند؛ اما چه میشود اگر پیام اضطراری شما جزء آن ۱۰٪ باقیمانده باشد؟ بنابراین، در شرایط اضطراری هرگز از پیامک استفاده نکنید.
اما اگر در یک موقعیت اضطراری با کسی تماس گرفتید و پاسخ نداد، بهتر است پیامک بزنید و از ایمیل صوتی استفاده نکنید. ممکن است افراد ایمیل صوتی خود را تا چندین روز چک نکنند.
۶. ارسال پیامک در حضور دیگران: چطور مودبانه به پیامک مهمتان جواب دهید
دکتر مونیکا مور، روانشناس دانشگاه وبستر در سنت لوئیس معتقد است که تماس چشمی در دیدارهای دوستانه از اهمیت ویژهای برخوردار است. اینکه وقتی با دیگران هستید، دائما سرتان توی صفحه گوشی باشد، به نوعی نشانه بیادبی است. وقتی با کسی هستید، ۱۰۰٪ حواستان را به او اختصاص دهید. با این کار، نه تنها شخصیت خود را نشان میدهید، بلکه دیگران را هم به خود علاقهمند میسازید.
توصیه ما این است که تا حد امکان گوشی تلفن همراهتان را حتی روی میز نگذارید. آن را در جیبتان بگذارید و برای چک کردن به دستشویی بروید. اگر پیامی که منتظرش هستید خیلی مهم است و باید بلافاصله پاسخ بدهید، حتما پیش از دست گرفتن تلفن، از طرف مقابلتان مودبانه عذرخواهی کنید و با یک توضیح کوتاه او را از اهمیت موضوع باخبر سازید.
۷. ارسال پیامک از پشت صفحه گوشی: صادق باشید
همه ما از پشت صفحه نمایش گوشی پیامک میزنیم، اما این به آن معنی نیست که از گوشی به عنوان یک سپر استفاده کنیم. پیامک صادقانهترین نوع ارتباط است. اغلب افراد در پیامکهایشان صادقتر از یک ارتباط واقعی هستند. اما ممکن است این صداقت همان چیزی نباشد که انتظارش را دارید. وقتی از پیام کوتاه استفاده میکنید، میتوانید حرفهایی بزنید که هرگز در یک ارتباط واقعی فکرش را هم نکردهاید. حتی ممکن است بعضا به کسی توهین کنید، حرفی را از روی بیفکری بزنید یا اینکه شخصیت واقعیتان را از دید دیگران پنهان نگه دارید؛ چون فکر میکنید که اینطور بیشتر در امان هستید.
منبع: realmenrealstyle
چطور در موقعیتهای حساس بهترین پیامک را بفرستیم-قسمت دوم
مهرناز زاوه
با همسرتان دعوا کردهاید؟ برای درست کردن اوضاع از پیامک استفاده نکنید! ارسال پیامک در این شرایط تنها باعث خرابتر شدن اوضاع میشود.
آیا این مطلب برای شما مفید بود؟