مقدار مجاز ماندن کرم ضدآفتاب بر روی پوست چقدر است؟

jalalvand
با فصل گرما افراد نسبت به آفتاب حساس تر شده و به فکر استفاده از ضد آفتاب ها می افتند. اما آفتاب همیشه می تواند برای پوست ایجاد مشکل کند. با این حال استفاده از ضد آفتابها شرایط خاص خودشان را دارند و باید نحوه درست استفاده از آن ها را دانست. دکتر غلامرضا عشقی - متخصص بیماری‌های پوست و مو در این زمینه اطلاعات مفیدی را در اختیار ما قرار دادند که در مطلب زیر می خوانید.

دکتر غلامرضا عشقی – متخصص بیماری‌های پوست و مو گفت: از آنجا که ماندن طولانی‌مدت کرم‌های ضدآفتاب بر روی پوست منجر به فاسد شدن آن و در نتیجه موجب جوش‌دار شدن و ایجاد لکه بر روی پوست می‌شود بنابراین نباید بیش از 2 ساعت بر روی پوست بماند.

وی افزود: زمانی‌که برای مدتی طولانی در خارج از منزل هستیم و نمی‌توانیم کرم را از روی پوست بشوییم باید هر 1.5 تا 2ساعت ضدآفتاب را تمدید کنیم.

عشقی در خصوص انواع کرم‌های ضدآفتاب عنوان کرد: کرم‌ها به دو دسته فیزیکال و غیرفیزیکال در اختیار مردم قرار می‌گیرد؛ کرم‌های فیزیکال چرب است و مصرف آن برای افرادی با پوست‌های چرب مناسب نیست چرا که باعث ایجاد جوش در صورت می‌شود و کرم‌های غیرفیزیکال نیز خود به دو دسته رنگی و بی‌رنگ تقسیم می‌شوند که استفاده از هر یک به سلیقه فرد بستگی دارد.

SPF25با 90 برابر است

وی با بیان اینکه SPF موجود در کرم‌های ضدآفتاب در واقع فاکتور محافظت آن از پوست در برابر آفتاب است، تصریح کرد: SPF25 به بالا تقریبا دارای عملکرد یکسانی است و می‌توان گفت کرمی با SPF25 با SPF90 برابر است.

وی با تاکید بر اینکه زدن ضدآفتاب بر روی صورت تا درصدی می‌تواند از پوست در مقابل آفتاب محافظت کند، اظهار کرد: باید همراه با ضدآفتاب از کلاه‌های لبه‌دار نیز استفاده شود.

ضدآفتاب‌های خارجی و ایرانی تفاوتی باهم ندارد

این متخصص بیماری‌های پوست و مو گفت: مصرف ضدآفتاب‌های ایرانی و خارجی تفاوت قابل توجهی با هم ندارد و فقط هزینه کرم‌های خارجی گران‌تر از ایرانی است.

آقایان هم ضدآفتاب بزنند

عشقی با بیان اینکه آقایان هم باید ضدآفتاب مصرف کنند، تصریح کرد: آقایان باید از کرم‌های ضدآفتاب فاقد چربی و بی‌رنگ استفاده کنند.

کودکان و کرم‌های ضدآفتاب

وی با اشاره به اینکه کودکان بیش از سه سال هم می‌توانند از ضدآفتاب استفاده کنند، یادآور شد: البته خیلی توصیه به مصرف آن برای کودکان نمی‌کنیم بلکه بیشتر آنها را به استفاده از کلاه‌های لبه‌دار تشویق می‌کنیم.

عوارض کرم‌های ضدآفتاب

عشقی با بیان اینکه عوارض کرم ضدآفتاب زمانی پدید می‌آید که صورت را پس از استفاده از آن نشوییم، اعلام کرد: زمانی‌که کرم بیش از 2 ساعت بر روی پوست بماند فاسد می‌شود و به مرور زمان منجر به تیرگی، لکه‌دار شدن و جوش‌دار شدن صورت می‌شود.

منبع: ایسنا

لینک مرتبط: بیماری های فصل گرما را بشناسید تا مریض نشوید!

آیا مصرف کرم ضدآفتاب برای مردان لازم است؟

گرمازدگی چگونه بیماری زا می شود؟ +درمانهای خانگی

آیا این مطلب برای شما مفید بود؟
مطالب پیشنهادی

نظر خود را وارد نمایید
لغو پاسخ