5 نکته که به خوش صحبت شدن شما کمک می کند

a.mahammadi
شاید با دیدن عنوان این مطلب بگویید یک حرف زدن ساده که دیگر این حرف‌ها را ندارد اما اگر بدانید که در خیلی از کشورها برای آموختن همین موضوع انجمن دارند و کارگاه می‌گذارند و آن را با فرمت‌های مختلف، به کوچک و بزرگ یاد می‌دهند، چه؟

به گزارش سلامت نیوز به نقل از روزنامه فرهیختگان، در ادامه پنج نکته ذکر می‌شود که به خوش‌صحبت‌شدن شما کمک می‌کند:
1- بدون فکر و فی‌البداهه سخن نگویید. هر مکالمه‌ای که بعدها در مورد آن افسوس می‌خوریم یک علت مشترک دارد: فکر نکردن پیش از سخن گفتن. قبل از به اشتراک گذاشتن افکارمان، زمان زیادی را برای تحلیل آنها در اختیار داریم. اگر مکالمه یا جلسه شما ارزش برنامه‌ریزی را دارد، ارزش آن را هم دارد که دقایقی را برای ایجاد طرحی کلی صرف کنید. برای یک مکالمه مهم، گفت‌وگو را با یک همکار قابل اعتماد انجام دهید تا بتوانید اشکالات را رفع کنید.
2- آن را از دید شنونده مورد توجه قرار دهید. به هنگام ایجاد استراتژی برای صحبت کردن، خود را در موقعیت طرف مقابل قرار دهید. این کار باعث ایجاد یک رویکرد متعادل می‌شود و شما را آماده می‌کند که تنها به موقعیت خود توجه نکنید و هر عمل متقابلی را مورد چالش قرار دهید.
3- برای پاسخ‌های مختلف آمادگی داشته باشید. کسی نمی‌تواند با قطعیت بگوید که پاسخ طرف مقابل چه خواهد بود. با پیش‌بینی کردن پاسخ‌های منفی یا سوالی، شانس خود را برای یک گفت‌وگوی خوب افزایش دهید. در این صورت احتمال کمتری برای غافلگیر شدن وجود دارد.
4- با دلیل و منطق عمل کنید. نقطه‌نظری که با منطق و اطمینان بیان شود، کمتر با خصومت رو‌به‌رو می‌شود. نکته این است که گفت‌وگو را تا جای ممکن با دلایلی که با داده‌ها و حقایق همراه شده‌اند، پیش ببرید.

5- جنبه احساسی را فراموش نکنید. همان‌طور که مورد شماره چهار اهمیت منطق را تاکید می‌کند، مهم است بدانید که احساسات، اغلب از منطق پیشی می‌گیرد.

منبع: سلامت نیوز

چرا به هنگام صحبت کردن در جمع صدایمان شروع به لرزش می کند؟

آیا این مطلب برای شما مفید بود؟
مطالب پیشنهادی

نظر خود را وارد نمایید
لغو پاسخ