شاید بهتر باشد این طور بگویم که بی خطرترین عامل روشن کننده رنگدانه که دارای کمترین ملانوم است، عصاره شیرین بیان است که در ترکیبات زیبایی به عنوان شفاف کننده ی پوست به کار می رود و می تواند در ترکیبات کرم های آرایشی صورت به کار رود.
به علاوه عصاره شیرین بیان از لحاظ تئوری به عنوان یک مشتق ضدالتهاب موضعی مطرح است که می تواند در کاهش قرمزی پوست و تیرگی پس از التهاب، کاربرد داشته باشد.
ماده فعال شناخته شده در شیرین بیان، فلاونوئید است که می تواند با پراکنده کردن ملانین، موجب روشن شدن پوست شود.
دوز مورد استفاده، یک گرم در روز برای چهارهفته است تا اثر بالینی آن ظاهر شود. عصاره شیرین بیان هنوز در شمال آمریکا در دسترس نیست ولی در بخشهایی از جهان به خصوص در مصر استفاده می شود.
ماده اصلی هیدروفوبیک آن که در اثر گرفتن عصاره شیرین بیان به دست می آید، گلابریدین است که روی پوست موثر می باشد.
خلاصه این که آثار درمانی شیرینبیان از دیرباز شناخته شده بوده و از آن برای درمان انواع سرفهها و به عنوان داروی مسکن در پوست استفاده می کردند.
مردم حتی برای درمان اسپاسم و تورم مفاصل و به عنوان مادهای ملین از آن بهره می گرفتند.
از عصاره ریشه ی شیرین بیان هم، به عنوان سد مقاوم در برابر برخی ویروسها مثل هرپس و هپاتیت A و یا در برابر عفونت کاندیدا استفاده می شده است.
منبع : بیتوته
اری
این معجون رو بخوریم یا به پوستمان بمالیم من این مطلب رو هزار جا دیدم ولی ایا یه مطلب ناقص واقعا میتونه مفید باشه؟ من شیرین بیان خریدم ولی موندم چیکارش کنم
admin
مخاطب گرامی سایت الودکتر سلام
ابتدا شیرین بیان خشک را در ظرفی جوشانده سپس بعد از خنک شدن تفاله آن را بگیرید و محلول بدست آمده را با پنبه به صورت خود بمالید و بعد از یکربع تا نیم ساعت صورت خود را بشورید. ضمنا تاکید می شود ابتدا مقداری از آن را روی پوست خود امتحان کرده تا به مواد شیرین بیان آلرژی یا حساسیت نداشته باشید. اگر بعد از مدتی پوستتان به آن آلرژی نشان داد فورا مصرف آن را قطع نمایید.