بادکش بندآورنده خونریزی در طب سنتی چیست؟!

faateme1366
یک متخصص طب سنتی آشنایی با بادکش بندآورنده خونریزی در طب سنتی را تشریح کرد.

به گزارش خبرنگار سلامت, حوریه محمدی کناری درباره بادکش بندآورنده خونریزی, اظهار داشت: بادکش یکی از مهمترین اقدامات برای بند آوردن خونریزی غیرطبیعی از هر نقطه از بدن است.

به‌گفته وی محل انجام بادکش براساس محل خونریزی متفاوت است مانند بادکش زیر پستان‌ها در افراط حیض (قاعدگی) یا روی عضله شکم و زیر دنده برای درمان خونریزی بینی مفید است.

این متخصص طب سنتی افزود: دلیل قطع خونریزی با گذاشتن محجمه (لیوان) زیر پستان این است که چون خلأ محال است با ایجاد مکش، مقداری از پوست و آنچه مجاور آن است به داخل لیوان جذب می‌شود و به‌تبع آن آنچه مجاور آن است نیز جذب می‌شود تا رحم، و چون بین رحم و پستان به‌واسطه رگ‌هایی که خون حیض در آنها جاری است مشارکتی وجود دارد، خون حیض به‌سمت لیوان جذب می‌شود و از میزان حیض (خون قاعدگی) کم می‌شود و در این حالت قوت و طبیعت مدبره بدن و معالجه طبیب می‌تواند بر آن غالب شده و خون حیض را قطع کند.

محمدی اضافه کرد: جااندازی استخوان شکسته بیشتر در جااندازی دنده‌های شکسته که به داخل فرو رفته باشند, استفاده می‌شود. برای انجام این کار، ابتدا روی محل مورد نظر تا 3 روز دنبه و خرما ضماد می‌کنند تا نرم شود, سپس بادکش را در چند مرحله روی محل شکستگی می‌گذارند تا به‌تدریج استخوان به محل خود برگردد. سپس با داروهای مناسب مانند رب شیرین‌بیان یا مومیایی و … روی موضع ضماد می‌کنند تا استخوان مورد نظر جوش بخورد، البته زیر نظر متخصص طب سنتی.

وی ادامه داد: بادکش رفع مهره‌های دررفته و یا انحراف ستون فقرات که در این مورد نیز مانند شکستگی دنده باید بادکش در چندین مرحله و به‌تدریج صورت بگیرد تا مهره به جای اصلی خود برگردد با این تفاوت که روی مهره مورد نظر بادکش را نمی‌گذارند بلکه اگر ستون فقرات به سمت چپ متمایل باشد بادکش را سمت راست و اگر به راست متمایل باشد در سمت چپ لیوان را می‌گذارند البته زیر نظر متخصص طب سنتی حاذق باید انجام شود.

منبع: تسنیم

تاثیر بادکش بر کاهش قند خون بیماران دیابتی

چه افرادی اصلا نباید حجامت کنند؟

آیا این مطلب برای شما مفید بود؟
مطالب پیشنهادی

نظر خود را وارد نمایید
لغو پاسخ