آلرژی های غذایی در کودکان نوپا

a.mahammadi
متخصص تغذیه گفت: زمانی که کودک غذای کمکی را آغاز می‌کند ممکن است به برخی از خوراکی‌ها واکنش نشان داده و نسبت به آنها آلرژی داشته باشد، بنابراین شناخت این غذاها و علائم آلرژی اهمیت دارد.

مژگان منتظری در گفت‌وگو با فارس گفت: آلرژی غذایی بیماری شایع در نوزادان و کودکانی است که به تازگی غذاخوردن را شروع کرده‌اند.در بین خوراکی ها برخی حساسیت‌زایی بیشتری نسبت به سایر خوراکی ها دارند که مادران باید در مصرف انها دقت کنند.

علائم آلرژی غذایی گاهی تنفسی است که با آبریزیش بینی و سرفه دیده می‌شود، گاهی پوستی است که به شکل اگزما و خشکی پوست است.

وی ادامه داد: گاهی هم آلرژی با علائم گوارشی مثل استفراغ، شکم درد و اسهال همراه است که در صورت بروز این آلرژی بهتر است به مدت 2 تا 3 ماه آن غذا به کودک داده نشده و در صورت نیاز ماده غذایی جایگزین به او داده شود.

این متخصص تغذیه گفت: معمولا وقتی غذای تازه ای به کودک داده می شود زمانی است که حساسیت خود را نشان می دهد.این حساسیت بلافاصله یا پس از گذشت یک تا 2 ساعت بروز دارد.

منتظری افزود: غذاهایی مثل تخم مرغ، شیر، گندم، گوجه فرنگی، شکلات، عسل، بادام زمینی، سویا، آجیل، ماهی، میگو ،کیوی و توت فرنگی آلرژی‌زا هستند و مصرف آنها توسط پزشک توصیه می شود.

وی گفت: این آلرژی های غذایی باید در کودکان جدی گرفته شود چراکه طبق تحقیقات،نشانه های آن به صورت آسم در بزرگسالی بروز می کند.

منبع: سلامت نیوز

تشخیص آلرژی های غذایی در کودکان

آیا این مطلب برای شما مفید بود؟
مطالب پیشنهادی

نظر خود را وارد نمایید
لغو پاسخ