بر این اساس مردانی که پدر شدهاند کمتر در معرض ابتلا به بیماریهای قلبی هستند. آنها همچنین معتقدند مردان مجرد برای رفع این خلأ بیشتر به داشتن روابط دوستانه یا نگهداری حیوانات اهلی در خانه روی میآورند که خود میتواند در برخی از موارد باعث بروز مشکلاتی از قبیل مصرف الکل یا دخانیات شود.
دکتر مایکل ایسنبرگ، دکتری اورولوژی و فوق تخصص ناباروری دانشگاه استنفورد، یکی از افرادی است که روی این تحقیق کار کرده و معتقد است: «قبل از هر چیز برای داشتن فرزند، لازم است که ژنهای سالمی در بدن فرد وجود داشته باشد. حال آنکه یکی از دلایل ناباروری به دلیل ضعف ژنتیکی است که همین مساله میتواند تاثیر فاحشی روی بیماریهای قلبی داشته باشد
وی میافزاید ناباروری مردان میتواند وضعیت سلامت قلبی آینده آنها را برای ما آشکار سازد. البته نباید منکر شد که عوامل ناباروری میتواند دلایل دیگری نیز داشته باشد.
بر اساس این تحقیق که از سال 1990 آغاز شده است وضعیت سلامتی 138 هزار نفر از مردانی که حداقل یکبار ازدواج کرده بودند و تمامی آنها در ابتدای تحقیق از سلامت کامل برخوردار بودند، مورد بررسی قرار گرفت که از این تعداد حدود 137 هزار نفر یعنی 92 درصد صاحب فرزند شده بودند و نیمی از آنها حداقل 3 فرزند داشتند.
بعد از گذشت 10 سال حدود 10 درصد آنها فوت کرده بودند که این رقم در مقایسه با همین تعداد از مردانی که هرگز صاحب فرزند نشده بودند بسیار کمتر بوده است. البته آنها فاکتورهایی نظیر مصرف دخانیات، اضافه وزن، استرس و میزان درآمد را نیز در این بررسی در نظر گرفته بودند.
دکتر دانیل ریدر، مدیر پیشگیری از بیماریهای قلبی دانشگاه پنسیلوانیا نیز معتقد است براساس تحقیقات انجام شده میزان امید به زندگی در مردانی که پدر هستند بالاتر از افرادی است که به خواسته خود یا به دلایل ناباروری، فرزند ندارند. به طور کلی میتوان گفت داشتن فرزند با کاهش ابتلا به بیماریهای قلبی کاملا مرتبط است.
منبع: جام جم سرا
لینک مرتبط: پدر و مادرها به گوش باشید!
استرس والدین کودک را نابود می کند!