به گزارش سلامت نیوز به نقل از ایسنا، یک کارشناس علوم تربیتی به خانوادهها توصیه کرد: از فرستادن فرزندان خود به مهدهای کودک در سنین زیر سه سالگی صرفنظر کنند.
جهانگیر مرادی افزود: معتقدم باید ورود کودکان قبل از سن سه سالگی به مهدهای کودک ممنوع باشد، زیرا کودک تا سنین قبل از سه سالگی نباید از مادرش جدا شود.
مرادی با بیان اینکه جدایی مادر از کودک در سنین زیر سه سالگی میتواند ضربههای روحی جبرانناپذیری به کودک وارد آورد، گفت: این جدایی در ایجاد حس ناامنی در کودک اثرگذار است.
این کارشناس علوم تربیتی فرستادن کودکان به مهدهای کودک در سنین چهار تا شش سالگی را به خانوادهها توصیه کرد و افزود: مهد کودک رفتن کودکان در این سنین میتواند نقش مهمی در افزایش بهره هوشی، تقویت قوای ذهنی و یادگیری آنها داشته باشد.
مرادی مهدکودک و ارتباط با گروه همسالان را در اجتماعی شدن کودکان موثر ارزیابی کرد و گفت: مهدهای کودک در این سنین میتوانند به تقویت ارتباطات اجتماعی کودک کمک کنند.
وی در ادامه به بیان توضیحاتی در مورد یک مهد کودک خوب پرداخت و محیط مهد کودک را یکی از فاکتورهای یک مهدکودک خوب دانست و افزود: مهدکودک خوب مهدکودکی است که ابزارهای تجهیزاتی لازم را در اختیار داشته باشد و فضای آن نیز فضای شاد و بانشاطی باشد.
مرادی با تاکید بر اینکه مهدکودکها نباید صرفا برنامه مراقبتی داشته باشند، افزود: مهدکودکهای خوب مهدکودکهایی هستند که برنامه داشته باشند.
وی در ادامه با بیان اینکه مربی مهد کودک باید روانشناس باشد، گفت: مربیان مهدهای کودک باید جوان بوده و آستانه تحمل بالایی داشته باشند.
مرادی با اشاره به اینکه افراد در سنین بالای 35 سالگی تحمل کودکان و شیطنتهای آنها را ندارند، گفت: بهترین مربیان مهدکودکها افرادی هستند که بین 25 تا 35 سال سن داشته باشند.
منبع: سلامت نیوز
چه سنی کودکان را به مهدکودک بفرسیم؟