این گجت باتری ندارد. به جای آن یک گوشی هوشمند یا تبلتی که به تراشهی NFC مجهز باشد نیروی آن را تامین میکند. اپلیکیشنهای مثل اپل پی از این تکنولوژی استفاده میکنند. همچنین میتوان از آن برای اشتراک تصاویر استفاده کرد. در واقع، سیگنالهای رادیویی گوشی نیروی این دستگاه را تامین میکنند و امکان انتقال اطلاعات را به آن میدهند.
راجرز میگوید این یعنی گجتهای سلامتی میتوانند ارزانتر، کوچکتر و سبکتر از همیشه باشند. راجرز یک متخصص الکترونیک پوستی است و تاکنون دستگاههای گوناگونی ساخته. در این دستگاهها چراغهای LED، قطعات ریز الکترونیکی و حسگر در قالب یک مادهی کشسان کنار هم قرار میگیرند و با سیمهای فلزی، سیمپیچی میشوند.
در جدیدترین اختراع او، چند نوع از این نوآوریها کنار هم قرار داده شدهاند. به عنوان مثال، یک حسگر از رنگهای حساس به نور استفاده میکند تا میزان تماس با نور فرابنفش را اندازهگیری کند. این ویژگی در اولین محصول ساخت استارت آپ راجرز هم وجود داشت.
این دستگاه جدید هم ضربان قلب و اکسیژن خون را با استفاده از چهار LED اندازهگیری میکند. این چراغهای LED رنگهای متفاوتی از نور را به پوست میدرخشانند. حسگرهای نور متوجه تغییرات رنگ نور منعکس شده میشوند. ضربان قلب یک فرد با یک چراغ چشمکزن نشان داده میشود.
یکی از محدودیتهای این سیستم این است که برای تامین نیروی دستگاه، فرد باید در فاصله چند سانتیمتری از گوشی یا تبلتش باشد. اما در هر حال، اکثر ما چندان از دستگاههایمان فاصله نداریم.
منبع : دیجی مگ