علائم ابتلا به توده‌های تخمدانی چیست؟!

faateme1366
رئیس بخش لاپاراسکوپی زنان دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به اینکه اکثر توده‌های تخمدانی خوش‌خیم هستند، گفت: توده‌های تخمدانی از آنجایی که در قدرت باروری زنان تاثیر دارد، باید به موقع تشخیص داده و درمان شود.

زهرا عسگری در آستانه برگزاری پانزدهمین کنگره بین‌المللی زنان و مامایی ایران با بیان اینکه توده‌های تخمدان در زنان باید به صورت جدی مورد توجه و درمان قرار بگیرد، اظهار کرد: بزرگ شدن توده‌های تخمدان موجب علائمی مانند درد شکمی، وارد شدن فشار بر ناحیه رکتوم و مثانه و گاهی درد‌های لگنی‌ می‌شود.

وی افزود: گاهی این توده‌ها به قدری رشد می‌کنند که بیمار می‌تواند آن را از روی سطح شکم لمس کند به همین دلیل به زنان توصیه می‌شود برآمدگی‌های سطح شکمی، خونریزی‌های شدید دوران قاعدگی، مشکلات ادراری، احساس فشار بر ناحیه رکتوم و مثانه را جدی تلقی کنند و سریعا به پزشک مراجعه کنند.

رئیس بخش لاپاراسکوپی زنان دانشگاه علوم پزشکی تهران در ادامه افزود: توده‌های تخمدانی در تمام سنین و حتی بعد از یائسگی نیز مشاهده می‌شوند به همین دلیل بر حسب شدت بیماری، سن ابتلا و وضعیت بارداری زنان درمان‌ها و روش‌های تشخیصی متفاوت خواهد بود.

عسگری با بیان اینکه اکثریت توده‌های تخمدانی خوش‌خیم هستند، خاطرنشان کرد: اما برخی از انواع این توده‌های مزمن هستند که بخشی قابل درمان و بخش دیگر قابل درمان نیستند و تنها علائمی که برای فرد ایجاد می کند را می‌توان بهبود بخشید.

مسئول پنل برخورد با توده‌های تخمدانی در پانزدهمین کنگره بین‌المللی زنان و مامایی ایران در ادامه افزود: برخی از این توده‌ها می‌تواند بر قدرت باروری زنان تاثیر بگذارد به همین دلیل برای خانم‌هایی که قبل از سن ازدواج یا بارداری به این بیماری‌های مبتلا می‌شوند باید مشکلات ناباروری نیز در روش‌های تشخیصی و درمانی لحاظ شود.

منبع: سلامت نیوز

زیاد چاق بمانید، سرطان میگیرید؟!

این بیماری ها بیشتر به سراغ “زنان مجرد” می رود!

6 عامل عفونت قارچی زنان + راه حل

درمان بیماری سرطان سینه کشف شد

آیا این مطلب برای شما مفید بود؟
مطالب پیشنهادی

نظر خود را وارد نمایید
لغو پاسخ