محصولات کشاورزی آبیاری شده با فاضلاب چه سرنوشتی دارند؟!

jalalvand
رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: به علت کمبود آب در کشور، آبیاری با فاضلاب در برخی کشتزارها همچنان وجود دارد اما هر جا بازرسان وزارت بهداشت متوجه شوند، محصولات تولیدی معدوم می شود.

خسرو صادق نیت درباره ادامه روند آبیاری کشتزارها با فاضلاب و اقدامات وزارت بهداشت توضیح داد: مسئولیت اصلی برای جلوگیری از رها شدن فاضلاب در مزارع به عهده وزارت نیرو و مسئولیت اصلی برای جلوگیری از آبیاری با فاضلاب در مزارع به عهده وزارت جهاد کشاورزی است.
وی ادامه داد: با این وجود بازرسان بهداشت محیط وزارت بهداشت نیز هر جا متوجه شوند که در مزارغ آبیاری با فاضلاب صورت می گیرد، با آن برخورد قانونی می کنند و یکی از این برخوردها، معدوم کردن تمام محصولات کشاورزی آبیاری شده با فاضلاب است و تمام این تولیدات کشاورزی از بین می روند.
صادق نیت در پاسخ به این پرسش که آیا هنوز روند آبیاری با فاضلاب در مزارغ ادامه دارد، گفت: به هر حال دور از چشم بازرسان وزارت بهداشت در هر جایی ممکن است، این اتفاق بیفتد و گزارش های مردمی در تماس با شماره کشوری 190 می تواند، بازرسان وزارت بهداشت را در رسیدگی سریعتر به این تخلف کمک کند.
وی تاکید کرد: به هر حال در کشور با کمبود شدید آب مواجه هستیم و در هر جایی که کمبود آب وجود داشته باشد و فاضلاب مدیریت نشده هم باشد، احتمال سوء استفاده وجود دارد.
رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت گفت: آبیاری مزارع با فاضلاب منحصر به سبزیکاریهای جنوب تهران نیست و در هر استانی ممکن است مواردی از آن باشد، مهم این است که زمینه تخلفات را از بین ببریم و همکاری های بین بخشی را تقویت کنیم.

منبع: ایرنا

لینک مرتبط:آبیاری مزارع با فاضلاب شهری؟! / سبزیجات با طعم بیماری

آیا این مطلب برای شما مفید بود؟
مطالب پیشنهادی

نظر خود را وارد نمایید
لغو پاسخ