آیا رژیم غذایی برای درمان میگرن جوابگوست؟

مهرناز زاوه
چرا برخی از غذاهای خاص (یا ترکیبی از مواد غذایی) باعث تحریک حملات میگرنی در شما می‌شوند؟ آیا حذف کردن آنها را از رژیم غذایی موثر خواهد بود؟

چرا برخی از غذاهای خاص (یا ترکیبی از مواد غذایی) باعث تحریک حملات میگرنی در شما می‌شوند؟ آیا حذف کردن آنها را از رژیم غذایی موثر خواهد بود؟ تا به امروز، شواهد قابل‌قبولی مبنی بر تاثیر مواد غذایی بر حملات میگرن به دست نیامده است. با این حال، بسیاری از متخصصان معتقدند که تغییر رژیم غذایی به درمان میگرن کمک می‌کند.
آیا تغییر رژیم غذایی موثر است؟
مطالعه کردن در باب تاثیر رژیم غذایی بر میگرن کار دشواری است. چون ارزیابی میزان پایبندی یک فرد به یک رژیم غذایی خاص غیرممکن است. علاوه‌براین، بسیاری از مواد غذایی که محرک میگرن هستند، در افراد دیگر چنین تاثیری ندارند. با این حال، در یکی از مطالعات اخیر بررسی شد که آیا یک رژیم غذایی گیاهی و کم چرب به کاهش حملات میگرن کمک می‌کند یا خیر.
در این مطالعه، 42 شرکت‌کننده مبتلا به میگرن در دو گروه حضور داشتند:
گروهی که رژیم غذایی‌شان را تغییر دادند. شرکت‌کنندگان این گروه به مدت 4 هفته از یک رژیم غذایی گیاهی و کم‌چرب پیروی کردند.
گروه شاهد. شرکت‌کنندگان این گروه تغییری در رژیم غذایی خود ایجاد نکردند و فقط از مکمل‌های امگا3 و ویتامین ای استفاده کردند.
گیاهی بودن رژیم غذایی به این معنی است که شرکت‌کنندگان مجاز به خوردن هیچ نوع محصول حیوانی مثل گوشت، ماهی، شیر، تخم‌مرغ و عسل نبودند. در طول مطالعه، شرکت‌کنندگان از مصرف غذاهای محرک میگرن خودداری کردند. آنها در نهایت خواستند که این مواد غذایی به رژیم غذایی‌شان برگردند. مواد غذایی حذف‌شده عبارت بودند از:
قهوه، چای، الکل
شکلات
شکر
آجیل و دانه‌ها
دانه‌های خاص (به عنوان مثال، ذرت، جو، گندم)
حبوبات خاص (به عنوان مثال، سویا، نخود، بادام زمینی)
میوه‌های خاص (به عنوان مثال، مرکبات، موز، سیب)
برخی سبزیجات (به عنوان مثال، سیب‌زمینی شیرین، کرفس، بادمجان، فلفل، پیاز، سیر و گوجه فرنگی)
منبع: thehealthsite 

درمان خانگی میگرن با روغن نعناع و اوکایپتوس

آیا این مطلب برای شما مفید بود؟
مطالب پیشنهادی

نظر خود را وارد نمایید
لغو پاسخ