زهره هراتیان متخصص طب ورزشی گفت: تمرینات ورزشی در دوران مختلف زندگی باید با توجه به سن، جنسیت و وضع سلامتی بدن انتخاب شود و لازم است جوانان از عضلات قوی و محکمی برخوردار باشند تا افزایش سن باعث سستی بدنشان نشود.
هراتیان با بیان اینکه ورزش کردن بر کودکان بیشفعال تاثیر بسزایی دارد، اظهار داشت: کودکان پیش فعال بیش از همسن و سالهایشان به ورزش احتیاج دارند چرا که با ورزش انرژی خود را تخلیه و حرکاتشان را کنترل می کنند.
وی در ادامه افزود: والدین این کودکان برای درمان فرزندانشان به روانپزشک مراجعه و دارو دریافت می کنند. این در حالی است که کودکان بیشفعال بدون مصرف دارو و با ورزش کردن می توانند اختلالات عصبی، اضطراب و استرس را از خود دور کنند.
این متخصص طب ورزشی با بیان اینکه ورزش کردن بر فعالیتهای مغز اثرگذار است، اضافه کرد: نرمش باعث میشود خونرسانی به مغز در بزرگسالان حدود 20 الی 30 درصد افزایش پیدا کند و به طور کلی فیزیولوژیک بدن متاثر از ورزش بوده و اکسیژنرسانی به مغز را تقویت میکند.
هراتیان با اشاره به افزایش عملکرد شناختی (ادراکی) زنان، تصریح کرد: انجام حرکات نرمشی به صورت مدام در زنان 65 سال به بالا موجب افزایش کارایی شناختی در آنان شده و این افراد کمتر دچار ناهنجاریهای ادراکی میشوند.
وی ورزش منظم را در تقویت شور و نشاط و درمان افسردگی زنان موثر خواند و یادآور شد: بهترین روش برای مبارزه با تنهایی و افسردگی در خانمها ورزش منظم به خصوص به صورت دستهجمعی است چرا که با حضور در جمع و طبیعت همراه است.
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
لینک مرتبط: نقش خانوادهها در بیش فعالی کودکان چیست؟
آیا این مطلب برای شما مفید بود؟