آیا رابطه جنسی برای بیمار قلبی خطر دارد؟!

faateme1366
آیا رابطه جنسی برای بیماران قلبی و بیماری های قلبی ریسک دارد ؟ در این نوشتار به این پرسش پاسخ داده می شود.

 آیا رابطه جنسی برای بیماران قلبی خطری ندارد؟سازگار شدن دوباره با زندگی روزمره ممکن است برای بیماران قلبی دشوار باشد. آنها مدام درباره‌ی همه چیز فکر می‌کنند: آیا این غذا را باید بخورم؟ می‌توانم فلان فعالیت را انجام بدهم؟ آیا بدن‌ام توانایی تحمل کردن استرس را دارد؟

یکی از سوالات زیادی که در این رابطه وجود دارد، این است که آیا بیماری‌های قلبی (یا همان بیماری‌های قلبی عروقی) روی رابطه‌ی جنسی‌تان تاثیر می‌گذارند- یا اصلا رابطه‌ی جنسی به طور کلی بی‌خطر است؟ مطابق با بیانیه‌ی علمی جدیدی که توسط انجمن بیماری‌های قلبی امریکا صادر شد، احتمالا داشتن رابطه‌ی جنسی خطری ندارد اگر بیماری قلبی شما در وضعیت باثباتی قرار دارد.

گلِن ان. لِوین، دارای مدرک دکترای پزشکی، نویسنده‌ی اصلی بیانیه و استاد طب در کالج پزشکی بیلور در هوستون می‌گوید، “فعالیت جنسی یکی از جنبه‌های اصلی زنان و مردان مبتلا به بیماری قلبی عروقی و شریک زندگی‌شان است.”

رخدادهای قلبی عروقی-مانند حمله‌ی قلبی یا درد قفسه سینه‌ی ناشی از بیماری‌های قلبی – به ندرت در طول فعالیت جنسی رخ می‌دهند، به این دلیل که فعالیت جنسی معمولا زمان کوتاهی دارد. لوین که رییس واحد مراقبت‌های قلبی در مرکز پزشکی مایکل ای. دبیکی در هوستون نیز هست، گفت، “برخی از بیماران فعالیت جنسی‌شان را به تعویق می‌اندازند در حالی که داشتن رابطه‌ی جنسی تقریبا خطری برای آنها ندارد. از سویی دیگر، برای برخی از بیماران تن به این رابطه می‌دهند تا زمانی که وضعیت آنها به طور دقیق ارزیابی شود.”

لوین که به طور داوطلبانه با انجمن قلب امریکا همکاری می‌کند، گفت، “اگر شما بیماری قلبی ناپایدار دارید یا علائم‌ این بیماری در شما شدید است، باید قبل از داشتن رابطه درمان شوید و وضعیت بیماری‌تان در حالت ثبات قرار بگیرد.”

خجالت نکشید و با پزشک‌تان درباره‌ی بیماری قلبی و رابطه‌ی جنسی‌تان صحبت کنید.

اگر بیماری قلبی عروقی دارید، ادامه‌ی مطلب را بخوانید تا آن‌چه در این‌باره لازم است بدانید:

۱. قبل از داشتن فعالیت جنسی از پزشک‌تان بخواهید شما را معاینه کند.

۲. اگر مشکلات قلبی یا حمله‌ی قلبی داشته‌اید، توانبخشی قلبی و فعالیت‌های بدنی منظم می‌تواند ریسک عوارض مرتبط با فعالیت جنسی را کاهش دهد.

۳. اگر زن هستید و به فکر شروع پیشگیری از بارداری یا اقدام برای بارداری هستید، حتما قبل از اقدام با پزشک‌تان مشورت کنید.

۴. اگر اختلال عملکرد جنسی دارید، با پزشک‌تان مشورت کنید تا مشخص شود که آیا مشکل با بیماری قلبی عروقی مرتبط است یا اضطراب، افسردگی و عوامل دیگر سبب برو مشکل شده‌اند.

۵. داروهایی که علائم قلبی عروقی را بهبود می‌دهند حذف نکنید به این دلیل که ممکن است روی میل جنسی یا عملکرد جنسی‌تان تاثیر بگذارند. سلامت قلب‌تان مهم‌ترین چیز است!

۶. داروهایی که اختلال نعوظ را درمان می‌کنند، عموما بی‌خطر هستند، اما نباید آنها را مصرف کنید کنید اگر به دلیل درد قفسه‌ی سینه ناشی از بیماری عروق کرونر تحت درمان تیترات هستید. این داروها همچنین نباید در فاصله‌ی ۲۴ تا ۴۸ ساعت بعد از دریافت داروی اختلال نعوظ، تجویز شوند.

۷. اگر در دوران پس از یائسگی به سر می‌برید، استفاده از استروژنی که به صورت موضعی یا واژینال برای درمان مقاربت دردناک استفاده می‌شود، به طور کلی خوب است.

پژوهش‌های بیشتری در زمینه‌ی فعالیت جنسی با وجود داشتن اختلال قلبی عروقی، به ویژه در رابطه با زنان و سایر بزرگ‌سالان، لازم است.
منبع: سلامت نیوز

خطر زندگی در طبقات بالا برای قلب شما!

نشانه دردهای قلبی که حتما باید بشناسید!

درمان جدید نارسایی‌های قلب و کبد!

9 راهکار ساده درمان تپش قلب!

احتمال زیاد یک ماه دیگر سکته می کنید؛ اگر این علائم را دارید!

7 عامل روزمره و عجیب که باعث سکته قلبی میشوند!

6 علامت عجیب و غریب بیماری قلبی!

آیا این مطلب برای شما مفید بود؟
مطالب پیشنهادی

نظر خود را وارد نمایید
لغو پاسخ