استفاده از ضدعرق موجب ابتلا به سرطان پستان می شود؟

faateme1366
برای بسیاری از ما استفاده از ضد عرق ها به یک عادت مرسوم بهداشتی بدل شده است و کمتر روزی بدون مصرف آنها به پایان می رسد؛ اما سؤال اینجاست که استفاده از ضد عرق چه مزایا و معایبی به دنبال دارد؟ آیا ضد عرق ها می توانند زمینه ساز ابتلا به برخی بیماری ها شوند؟

بدون شک اغلب زنان به صورت معمول و روزانه از ضد عرق استفاده می کنند. ماده ای خوش بو کننده که اگرچه مانع از تعریق و بوی بد بدن می شود اما تا حدی هم خطرناک است، این خطر به ویژه در مورد آن دست ضد عرق هایی که نمک های آلمینیومی دارند مصداق بیشتری پیدا می کند. بنا بر نتایج به دست آمده از تحقیقی طولانی مدت در سوییس، مواجهه طولانی مدت با این ماده شیمیایی می تواند موجب تحریک غدد بدن و زمینه ساز سرطانی شدن آنها بشود.

اگرچه بسیاری از مطالعات پیشین حکایت از داشتند که استفاده از ضد عرق تأثیر چندانی بر ابتلا به بیماری ها ندارد؛ اما یافته های این تحقیق حکایت از امر دیگری دارد. در واقع، آلمینیوم موجود در ضد عرق ها از یک مانع از ترشح عرق می شود و از سوی دیگر در برخی بافت های بدن به ویژه پستان تغییر ایجاد می کند. چنین امری موجب افزایش احتمال ابتلا به سرطان پستان می شود.

بر این اساس، نمک های آلمینیوم موجود در ضد عرق ها بسیار بیشتر از آنچه فکرش را بکنیم بافت های پستان را تحت تأثیر قرار می دهند و موجب تحریک شدن سلول های می شوند؛ فرایندی که در نهایت به سرطانی بافت پستان ختم می شود. به همین خاطر یافته های این پژوهش هشداری است جدی برای زنان که هنگام خرید به ترکیبات موجود در ضد عرق ها توجه و از خرید آن دسته ضد عرق هایی که با نمک های آلمینیوم ساخته شده اند به شدت پرهیز کنند. شاید وجود این ترکیب شیمیایی و سهل انگاری به هنگام خرید زندگی و عمر آنها را تهدید کند.

منبع سلامت نیوز

کی از دئودورانت استفاده کنیم؟ کی از ضدعرق؟

مقایسه بین دئودورانت، اسپری، مام و ژل

عرق نکردن به قیمت سرطان!

آیا این مطلب برای شما مفید بود؟
مطالب پیشنهادی

نظر خود را وارد نمایید
لغو پاسخ