مریم مقیمی درباره راهکار رفع بوی بد دهان اظهار داشت: رعایت بهداشت دهان و دندان و اصول حفظ صحت دندانها از مهمترین نکات است.
بهگفته وی با مسواک زدن مرتب و درمان پوسیدگیها و عفونتهای دندانها و لثه میتوان دندانهای سالم داشت. از منظر طب سنتی راههایی برای تقویت دندانها و لثه وجود دارد.
مالیدن پوست گردوی تازه بر بُن دندانها آنها را تقویت میکند
این دستیار تخصصی طب سنتی افزود: مالیدن پوست گردوی تازه بر بُن دندانها، آنها را تقویت میکند همچنین میتوان از مخلوط سرکه، نمک و عسل چند بار در ماه بر دندانها مالید که باعث سفید شدن دندانها، بهبود آفت دهان، پاکسازی چرک از لثه و روئیدن گوشت جدید بر لثه میشود.
جویدن کندر نیز لثه را محکم میکند
مقیمی بیان داشت: مالیدن جوشانده گلنار و “مورد” در سرکه بر لثه در تقویت آن مؤثر است همچنین جویدن کندر نیز لثه را محکم میکند.
وی عنوان کرد: همچنین برای رعایت حفظ صحت دندانها، باید از مصرف شیرینیجات و ادویهجات و غذاهای تند بهمیزان زیاد پرهیز کرد. برای رفع بوی بدن دهان باید معده پاکسازی شود.
طرز تهیه خمیردندان گیاهی
این دستیار تخصصی طب سنتی درباره خمیردندان گیاهی یادآور شد: گلنار 20 گرم، کندر 15 گرم، سماق 30 گرم و تخم گشنیز 5 گرم، همه آسیاب شود و مسواک تر به پودر آغشته شود و دندانها با آن مسواک شود. این خمیر دندان بسیار برای حفظ دندان و رفع بوی بد دهان مفید است.
غذاهایی که عامل بوی بد دهان هستند را بشناسید! + نظر طب سنتی
خیلی سریع بوی دهان خود را با این روشها از بین ببرید!
دلایل بوی بد دهان را در سه سوت شناسایی کنید!