عوارض خوردن فلفل تند

bagheri.mry
طبیعت رقابت‌جویانه انسان باعث می‌شود به سوی کارهایی گرایش پیدا کند که تاکنون کسی آن را انجام نداده‌است تا محدوده توانایی‌های خود را بسنجد، اما گاه طبیعت به راحتی انسان را شکست می‌دهد، شکستی که می‌تواند عواقب مرگباری به همراه داشته‌باشد...

طبیعت رقابت‌جویانه انسان باعث می‌شود به سوی کارهایی گرایش پیدا کند که تاکنون کسی آن را انجام نداده‌است تا محدوده توانایی‌های خود را بسنجد، اما گاه طبیعت به راحتی انسان را شکست می‌دهد، شکستی که می‌تواند عواقب مرگباری به همراه داشته‌باشد.
براساس گزارش لایو‌ساینس، مردی 47 ساله از سن‌فرانسیسکو به تازگی به نمونه‌ای مثال‌زدنی از رقابت‌طلبی انسان و عواقب ناشی از این میل تبدیل شده‌است. این مرد در رقابت خوردن یکی از تند‌ترین فلفل‌های جهان،‌ بوت‌جولوکیا یا فلفل روح شرکت کرده بود که نتیجه‌ آن سوراخ شدن مری‌اش بود.
این آسیب‌دیدگی جدی می‌توانست منجر به مرگ مرد شود اما با مراجعه به موقع به بیمارستان وی از مرگ نجات پیدا کرد. فلفل روح به راحتی می‌تواند رتبه اول تند‌ترین و دردناک‌ترین فلفل‌ جهان را به دست آورد. شدت تندی این فلفل به همراه چند گونه فلفل دیگر از جمله ناگاوایپر، عقرب موروگا ترینیداد و کارولینا ریپر از آخرین درجه شاخص اسکوویل که برای تعیین میزان تندی فلفل‌ها به کار گرفته می‌شود نیز عبور کرده‌است.
این مرد در یک رستوران همبرگری را خورده که پوره فلفل روح روی آن ریخته شده‌بود تا در رقابت تحمل تندی فلفل شرکت کند. به محض ورود این مرد به بخش اورژانس، پزشکان متوجه دردهای شدید شکمی و قفسه سینه در او شدند که منجر به تهوع و استفراغ شدید در او شده بود. شاید تنها نکته مثبت این رویداد این باشد که وی توانسته بود کل همبرگر تند را بخورد و در مسابقه برنده شود.
پس از آغاز سوزش معده،‌ وی 6 لیوان آب نوشیده‌بود اما این کار هیچ تاثیری در کاهش سوزش نداشته‌است. همچنین مخلوطی از داروهای گوارشی نیز نتوانست نشانه‌های ناشی از تندی فلفل،‌از جمله بالا رفتن ضربان قلب تا 106 بار در هر دقیقه را در او کاهش دهد. پزشکان مشاهده کردند که مرد به سرعت به کاهش سطح اکسیژن دچار شده‌است.
زمانی که بیمار برای تخلیه مایعاتی که در بدنش جمع شده بود به اتاق جراحی برده شد،‌ پزشکان حفره‌ای دو سانتیمتری را در مری او مشاهده کردند. بیمار پس از اتصال سه لوله به سینه و یک لوله به معده به تدریج رو به بهبودی گذاشت. لوله‌های متصل به قفسه سینه پس از 14 روز برداشته شدند و بیمار پس از روز هفدهم توانست مایعات مصرف کند و در نهایت پس از 23 روز توانست بیمارستان را ترک کند،‌البته وی هنوز مجبور است غذای را از طریق لوله‌ای که به معده‌اش متصل است به بدنش برساند.
پارگی مری این بیمار دراثر شدت بالای استفراغ در او ایجاد شده‌بود و نکته مهم این است که 20 تا 40 درصد افراد مبتلا به این اختلال پس از درمان جان خود را از دست می‌دهند و درصورتی که دسترسی به درمان وجود نداشته باشد،‌فرد 100 درصد خواهد مرد. به گفته محققان این اولین‌باری است که خوردن فلفل تند چنین عوارض جانبی از خود نشان داده‌است.

منبع: همشهری آنلاین

عوارض فلفل تند در فشارخون

فلفل تند یا شیرین؛ کدام مفیدتر است؟

آیا این مطلب برای شما مفید بود؟
مطالب پیشنهادی

نظر خود را وارد نمایید
لغو پاسخ