بیماری های خاص به آن دسته از بیماری هایی گفته می شود که معمولا فراگیر نیست و بیمار باید مدتی طولانی یا تا پایان عمر، تحت درمان و نظارت پزشک باشد. باوجود کمک و حمایت دولت و مراکز خیریه غیردولتی برای تامین دارو و ادامه فرایند درمان این بیماران متاسفانه آنها همچنان با مشکلات بسیاری دست و پنجه نرم می کنند، به گونه ای که این کمک ها پاسخگوی نیازهای بی شمار و واقعی بیماران خاص و صعب العلاج نیست و حتی برخی از این بیماران بدلیل هزینه های سنگین و مشکلات مالی از ادامه روند درمان صرف نظر می کنند.
به گزارش خبرنگار اقتصادی ایرنا، «احمد میدری» عصر امروز(چهارشنبه) در آیین گرامیداشت سالروز تصویب قانون بیمه همگانی در سازمان بیمه سلامت، افزود: بیماران خاص در کمتر از ١٠ دقیقه با وارد کردن سال تولد و شماره ملی، سازمان بیمه گر خود را انتخاب کنند.
وی با بیان اینکه دولت سالیانه هزینه فرانشیز 9 هزار بیمار خاص را پرداخت می کند، تصریح کرد: اگر بیماران، بیمه خود را مشخص نکنند، برای آنها سازمان بیمه گر انتخاب می کنیم.
وی خاطرنشان ساخت: انتخاب سازمان بیمه گر برای بیماران خاص، هزینه های آنها را کاهش می دهد.
معاون وزیر تعاون، از دیگر اقدامات برای بیماران را «دسترسی به سیستم حل اختلاف و شکایات بیماران» اعلام کرد و گفت: در آمریکا سه درصد و ایران نیز یک دهم درصد پزشک مقصر شناخته می شوند
به گزارش ایرنا، اکنون متولی رسیدگی به بیماران خاص در کشور بنیاد امور بیماری های خاص است؛ این بنیاد می کوشد ارائه خدمات به این بیماران را از نخستین مراحل شناسایی تا درمان به صورت رایگان و داخلی انجام دهد.
برخی از این بیماری ها دوره درمان کوتاه تر و برخی درمان طولانی و مادام العمر دارند. برای نمونه یک فرد مبتلا به سرطان ممکن است بعد از پنج سال به طور کامل درمان شود، در حالی که یک بیمار مبتلا به «ام اس» گاه باید تا پایان عمر دارو مصرف کند.
لینک مرتبط: داروهای تخصصی بیماران خاص رایگان شد
بیماران خاص تا پایان آبان باید سازمان بیمه گر خود را مشخص کنند!
jalalvand
معاون رفاه اجتماعی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه «بیماران خاص» تا پایان آبان ماه باید سازمان بیمه گر خود را انتخاب کنند، گفت: آنها برای این اقدام به سامانه خدمات رفاهی مراجعه کنند.
آیا این مطلب برای شما مفید بود؟