دکتر حمید صمد زاده درباره فرآیند لمینت کردن دندان توضیح داد: در هر بار لمینت دندان، لایه فوق العاده نازکی از آن تراشیده می شود و اگر همین روال ادامه پیدا کند و هر بار مقداری از دندان تراشیده شود، عمر دندان کوتاه شده و در دراز مدت و در اثر آسیب های ایجاد شده ممکن است دندان به پر کردن، عصب کشی و یا حتی کشیدن احتیاج داشته باشد.
این مقام مسئول افزود: لمینت کردن دندان های سالم، تاثیر نامطلوبی روی آن ها گذاشته و ممکن است منجر به پر کردن، عصب کشی و یا حتی کشیدن دندان شود. در عین حال، دو رنگ شدن دندان ها، ساییده شدن قسمتی از دندان، کج بودن یا کم شدن طول آن و همچنین ردیف نبودن دندان ها از مواردی هستند که به انجام لمینت نیاز دارند.
وی با بیان این مطلب که حدود ۸۰ درصد افراد بین سنین ۱۷ تا ۳۰ سال صرفا به دلیل زیبایی و سفید شدن دندان ها از لمینت استفاده می کنند، به تاثیر نامطلوب استفاده از آن در دراز مدت اشاره کرد و گفت: عمر این لمینت ها دائمی نیست و بنابراین فرد پس از مدتی دوباره باید دندان هایش را لمینت کند.
رئیس اداره سلامت بهداشت دهان و دندان وزارت بهداشت، با بیان این که به طور معمول شش دندان جلو لمینت می شوند و انجام آن بین ۴۰۰ هزار تا یک و نیم میلیون تومان هزینه در پی دارد، تصریح کرد: به اعتقاد من عقل سالم، دندان سالم را دستکاری نمی کند و کسی که دندان های سالمی دارد و از مشکل خاصی رنج نمی برد، دلیلی ندارد از لمینت استفاده کند.
صمد زاده به کسانی که علاقمند به لمینت کردن دندان های شان هستند توصیه کرد تا زمانی که مشکل حادی برای دندان های شان پیش نیامده است، از انجام لمینت خودداری کنند. چرا که اگر دندانپزشکی لمینت را به درستی انجام ندهد، ممکن است دندان هایش نسبت به گرما و سرما حساس شده و یا عصب های داخل دندان از بین بروند.
لمینت روشی در دندانپزشکی زیبایی است که موجب اصلاح رنگ دندان ها و پرشدن فاصله آنها می شود.
لمینیت از چه موادی تشکیل می شود و از چه عملکرد فیزیکی برخوردار است؟