محمدرضا میر، درباره سرطانهای رایج در کشور گفت: نوع شیوع سرطانها در مناطق مختلف ایران با یکدیگر متفاوت است. به عنوان مثال در استان یزد شایعترین سرطان پروستات است و در اردبیل سرطان معده شایع است، اما اگر بخواهیم از نظر کلی به شیوع سرطان در ایران اشاره کنیم، شایعترین سرطان در بین خانمها سرطان سینه است و در آقایان سرطان معده بیشتر از دیگر سرطانها گزارش شده است. سرطانهای روده بزرگ، مستانه، ریه، پروستات و سرطان سینه از شایعترین سرطانهایی است که در کشور به آن مبتلا میشوند.
وی با اعلام اینکه به طور کلی در ایران سالیانه 95 تا 100 هزار نفر به سرطان مبتلا میشوند که متاسفانه این آمار رو به افزایش است، گفت: اکثر این سرطانها شناخته شدهاند، ولی در برخی از مواقع سرطانهایی مشاهده میشود که به ندرت در بیماران بروز میکند؛ مانند سرطان بافت نرم که متمرکز در بخشی از بدن است. البته چنین سرطانهایی به ندرت پیش میآید و به همین خاطر نمیتوان آمار مبتلایان را اعلام کرد.
رییس مرکز سرطان بیمارستان امام خمینی ادامه داد: خوشبختانه در خصوص تشخیص سرطان پیشرفتهای بسیاری کردایم. این موضوع باعث شده است که بتوان سرطان را بهطور کامل درمان و یا اینکه وخامت و رشد آن را بسیار کند کرد. اکنون میتوان گفت که امیدواری به زندگی در بین بیماران سرطانی به 20 و 30 سال بعد از تشخیص رسیده است.
وی اظهار کرد: بیماران سرطانی در ایران با مشکلات دارویی روبهرو نیستند و تنها عاملی که باعث تشدید سرطانهای رایج میشود از دست دادن روحیه بیمار و خانواده است که بر وضعیت بیمار تاثیرگذار است.
لینک مرتبط: آیا مصرف لبنیات در درمان و ابتلا به سرطان دوگانه عمل می کنند؟!